Νίκος Στραβελάκης: Στο νοσοκομείο με πνευμονία λόγω κορωνοϊού

Ο δημοσιογράφος ήταν σε καραντίνα τις τελευταίες μέρες με covid

Φωτογραφίες του δημοσιογράφου Νίκου Στραβελάκη

Ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι του Σαββάτου με συμπτώματα γρίπης και με έντονο βήχα, όπου και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.   

Νίκος Στραβελάκης: Έχει κορωνοϊό - Πριν λίγες μέρες έκανε την τρίτη δόση

Οι γιατροί του πρότειναν να εισαχθεί άμεσα, έτσι ώστε να παρακολουθηθεί η υγεία του. Είναι εμπύρετος και εμφανίζει καταβολή δυνάμεων. Ο δημοσιογράφος έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου στις 18 Νοεμβρίου και εμβολιάστηκε με Pfizer, οπότε δεν θα ήταν απίθανο αυτά τα συμπτώματα να ήταν παρενέργειες του εμβολίου - όπως τον συμβούλεψαν και οι ιατροί του.

Κορωνοϊός: Πέθανε 48χρονη ανεμβολίαστη μητέρα - Κόλλησε από τα παιδιά της

Ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι του Σαββάτου με συμπτώματα γρίπης και με έντονο βήχα, όπου και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία

Παρόλα αυτά, ο Νίκος Στραβελάκης το Σάββατο 20/11 και την Κυριακή έχοντας συμπτώματα γρίπης υποβλήθηκε σε self test, τα οποία βρέθηκαν αρνητικά. Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο ήταν αρνητικό. Αμέσως ενημέρωσε τον γιατρό του και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ. Το ίδιο βράδυ το τεστ βγήκε θετικό.

Ο Γιάννης Λοβέρδος ευχήθηκε περαστικά στον Νίκο Στραβελάκη μέσα από το facebook:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top