Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός της σειράς Sons of Anarchy

Συμμετείχε σε πολλά επιτυχημένα σίριαλ για δεκαετίες

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο William Lucking που πρωταγωνιστούσε στην αμερικανική σειρά Sons of Anarchy.

William Lucking Sons Of Anarchy

Όπως γνωστοποίησε η σύζυγός του, Sigrid Insul Racking, ο Αμερικανός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Λας Βέγκας στις 18 Οκτωβρίου. «Αν κι ο William φαινόταν σκληρός και δυνατός, στην πραγματική του ζωή ήταν ένας ευγενικός, έξυπνος άντρας. Του άρεσε να συζητά για την πολιτική, την επικαιρότητα, τη φιλοσοφία, τη φυσική. Ακόμη, αγαπούσε την τέχνη και την ποίηση», δήλωσε.

Ο Lucking γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1941 στην πολιτεία Μίσιγκαν των ΗΠΑ, πρωταγωνίστησε ως Piney Winston στην επιτυχημένη σειρά Sons of Anarchy. Συμμετείχε σε 35 επεισόδια, ξεκινώντας από την πρώτη σεζόν το 2008, μέχρι την τέταρτη σεζόν το 2011.

William Lucking

Ο καλλιτέχνης έκανε το ντεμπούτο του στην οθόνη το 1968 σε ένα επεισόδιο του Ironside. Στη συνέχεια συμμετείχε στην κωμική σειρά The Partridge Family (1970-1974), στη διάσημη σειρά επιστημονικής φαντασίας The X-Files (1993-2002), στο Mission: Impossible αλλά και στο The West Wing (1999-2006).

Ο ηθοποιός, αποχαιρετώντας τα εγκόσμια, άφησε την 25χρονη δεύτερη σύζυγό του και τις δύο κόρες του, την Marjet Lucking και την Juliana Ryan. Η πρώτη του γυναίκα, η Mimi, πέθανε από καρκίνο το 1996.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top