Στην εντατική του Ευαγγελισμού ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Αποσωληνώθηκε ο παρουσιαστής - Νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού

Δύσκολες ώρες περνά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ήταν διασωληνωμένος στην εντατική.

Το πρωί της Τετάρτης αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με λοίμωξη του αναπνευστικού. 

Ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, αφού από το καλοκαίρι μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο. Πριν από έναν μήνα νοσηλεύτηκε στη Δ’ Παθολογική Κλινική του Ευαγγελισμoύ με κολικό νεφρού. 

Μετά από μια επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, παρουσιάστηκε λοίμωξη, η οποία τον ανάγκασε να μπει ξανά στο νοσοκομείο. 

Στο πλευρό του βρίσκεται όλο αυτό τον καιρό η σύντροφός του, Έλενα, όπως και ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος. 

«Το καλοκαίρι έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο, πήγε πολύ καλά, βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες αλλά κάποια λοίμωξη τον υποχρέωσε να ξαναμπεί ανεβάζοντας πυρετό» είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης στην πρωινή εκπομπή του Alpha και πρόσθεσε:

«Τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο, όπως του είχαν πει οι γιατροί, αν όλα πήγαιναν καλά. Στις τεσσερισήμισι το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η σύντροφος του Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και ένα έντονο τρέμουλο που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν. Είναι σε καταστολή, περνάει δύσκολες στιγμές και οι γιατροί είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν».

Ανδρέας Μικρούτσικος με την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή / Φωτογραφία: NDP

Να σημειωθεί ότι στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top