Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι»

«Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα Παπαδήμα το έμαθα εκ των υστέρων»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στο ελληνικό mettoo και στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον χώρο του θεάτρου αλλά και την εμπειρία που βίωσε η σύντροφός του, Δήμητρα Παπαδήμα.

Μποσταντζόγλου - Παπαδήμα: Η κόρη τους πήγε να τους δει στο θέατρο

«Τι να πω για όσα ακούστηκαν στον χώρο μας… Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα! Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Τη ρωτούσα τι συνέβη και δε μου έλεγε. Σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας», εξομολογήθηκε ο Μποσταντζόγλου.

Γιάννη Μποσταντζόγλου  Δήμητρα Παπαδήμα

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου με τη Δήμητρα Παπαδήμα και την κόρη τους, Μαρία Θαλασσινή/ Φωτογραφίες ndp

Τέλος ο ίδιος τόνισε πως πλέον είναι συνταξιούχος και δε θα έπαιζε στην τηλεόραση γιατί οι αμοιβές είναι πια γελοίες, ενώ είπε πως δεν του αρέσουν και τα σίριαλ που παίζουν αυτή την περίοδο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top