Γιώργος Λιάγκας: Καταδικάστηκε ο χρηματιστής που του «έφαγε» 330.000 ευρώ

Το ξέσπασμα του παρουσιαστή στην εκπομπή του

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό

Την προηγούμενη εβδομάδα δικάστηκε η μήνυση-έγκληση του Γιώργου Λιάγκα κατά συνεργάτη γνωστής χρηματιστηριακής εταιρείας για τα αδικήματα της κακουργηματικής απιστίας, απάτης και πλαστογραφίας εις βάρος του

Xάκαραν τον λογαριασμό του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας καταμήνυσε τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής ότι με άπιστες πράξεις, απάτη και πλαστογραφίες εξανέμισε το χαρτοφυλάκιό του στη χρηματιστηριακή, της τάξεως των 330.000 ευρώ, και τον καταδίκασε σε κάθειρξη επτά ετών, που δεν εξαγοράζεται, δεν αναστέλλεται, αλλά εκτίεται στη φυλακή.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τη δικαστική του περιπέτεια

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας

Το πρωί της Τετάρτης, ο παρουσιαστής που την προηγούμενη εβδομάδα έλειπε δύο ημέρες από το Πρωινό, μίλησε πρώτη φορά on air για τη δίκη.

Εκτός «Πρω1νού» ο Γιώργος Λιάγκας - Τι είπε η Φαίη Σκορδά;

Με αφορμή την παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή, δήλωσε: «Φαίη άκουσέ με λίγο. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έλειψα δύο μέρες. Είχα μια πολύ σημαντική ποινική δίκη. Ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά για μια υπόθεση που συνέβη πριν δέκα χρόνια!».

«Ο άνθρωπος που μου έφαγε τα λεφτά μαζί με τη χρηματιστηριακή, καταδικάστηκε με επτά χρόνια κάθειρξη, αλλά δε βγήκα να το πω. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι 1ος βαθμός κι αν δεν πάει στο εφετείο να καταδικαστεί με τη βούλα ότι είναι απατεώνας, όπως είναι η πρωτόδικη απόφαση, δε λέω το όνομά του γιατί σέβομαι τη Δικαιοσύνη», πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top