Φόνσου: «Θέλω να επισκεφτώ τον Λιγνάδη στην φυλακή, όμως θα στιγματιστώ»

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά στις δηλώσεις της ηθοποιού

Δείτε όσα είπε η Άννα Φόνσου στο Πρωινό

Η Άννα Φόνσου τοποθετήθηκε δημόσια για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη κι όπως ανέφερε, θα ήθελε να επισκεφτεί τον γνωστό σκηνοθέτη στη φυλακή.

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Άννα Φόνσου για το «Σπίτι του Ηθοποιού»   

Η πρώην Πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στο Πρωινό κι αναφέρθηκε αρχικά στις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. «Για την κάθαρση, εγώ έχω πάρει μία απόσταση. Αφού θα γίνουν τα δικαστήρια, εμείς τώρα τι να λέμε και να μη λέμε; Πρέπει να ακούσουμε και τις δύο πλευρές. Το ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν κατάχρηση εξουσίας είναι ό,τι χειρότερο», είπε αρχικά.

Άννα Φόνσου Πέτρος Φιλιππίδης

Η Άννα Φόνσου με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση Δάφνες & Πικροδάφνες το 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, τονίζοντας. «Για τον Πέτρο και τον Λιγνάδη πιστεύω ότι είναι άρρωστοι. Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, έπεσα από τα σύννεφα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση του. Τρομερό!».

Άννα Φόνσου: Παπάς νόμιζε ότι έψαλλε στην... κηδεία της!

Όπως εξήγησε αργότερα μάλιστα, θα ήθελε να επισκεφτεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή, όμως φοβάται την κατακραυγή. «Δε μας επιτρέπουν να πάμε. Αν πάω στην φυλακή, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω, γιατί αυτοί οι άνθρωποι πιστεύω το έχουν μετανιώσει και δε χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν για πολλά χρόνια, θα στεναχωρηθούμε, αλλά θα πούμε ότι έτσι έπρεπε», πρόσθεσε.

Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης στα δικαστήρια Ευελπίδων τον περασμένο Φεβρουάριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Φαίη Σκορδά, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει όσα έλεγε η ηθοποιός, ξέσπασε στον «αέρα» λέγοντας ότι ακούγεται σαν να μη γνωρίζει τις κατηγορίες για τον Λιγνάδη. «Έχει καταλάβει για τι κατηγορείται ο Λιγνάδης; Μήπως δεν έχει καταλάβει; Δεν έχει καταλάβει. Νομίζω και δε θέλω να πω κάτι άλλο, ότι δεν γνωρίζει πως υπάρχει η λέξη "ανήλικο" μέσα στις κατηγορίες. Δεν έχει να κάνει με την φιλία της, δεν έχει καταλάβει, δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω όμως πραγματικά πως για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι μπορεί να μην το έχει ακούσει», ισχυρίστηκε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top