Ποινική δίωξη σε βά��ος της Τζούλιας για το «καυτό» dvd

Το «εμού και του ιδίου» δεν έπεισε κανέναν...

Πριν από λίγους μήνες η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε βγει στα κανάλια και «έσκιζε τα ρούχα της» ότι το «καυτό» dvd που είχε κυκλοφορήσει τότε στα περίπτερα, (το πρώτο, γιατί έβγαλε και δεύτερο) δεν ήταν οργανωμένη δουλειά, αλλά αποτελούσε προσωπικές της στιγμές που βιντεοσκοπήθηκαν από τον πρώην σύντροφό της. Η Τζούλια είχε τότε πει το αμίμητο ότι «υπήρχε κάμερα, αλλά ήταν… εμού και του ιδίου!»

Όπως φαίνεται, όμως, οι Αρχές δεν πείστηκαν από το «εμού και το ιδίου» και άσκησαν ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της Τζούλιας για το περιβόητο dvd της εταιρείας Σειρήνα.

Ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ Χαρ. Τζώνης εμφανίζεται διατεθειμένος μάλιστα να δώσει συνέχεια στην υπόθεση, καθώς η Τζούλια κλήθηκε από το ΣΔΟΕ και κατέθεσε πως επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της, ότι δεν είχε συμφωνητικό, ούτε έλαβε ποτέ χρήματα γι'αυτό.

Ομως, λίγο καιρό αργότερα, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας όχι μόνο «άδειασε» κανονικά την Τζούλια, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά προσκόμισε και ιδιωτικό συμφωνητικό από το οποίο προέκυπτε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου, όχι μόνο είχε κάνει κανονικότατη επαγγελματική συμφωνία, αλλά έλαβε και αμοιβή 150.000 ευρώ για τις υπηρεσίες που παρείχε. Συμπέρασμα: Αδήλωτα εισοδήματα ΚΑΙ κακούργημα... Κατά τα άλλα η Τζούλια δεν ήξερε τίποτα...Θα υπάρξει συνέχεια...

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top