Αλίκη Κατσαβού: Η κίνηση του μικρού Φοίβου που τη συγκίνησε

Η γλυκιά ιστορία που διηγήθηκε στους followers της

Ανέμελες στιγμές για την Αλίκη Κατσαβού και τον γιο της, Φοίβο

Ο μοναχογιός της, Φοίβος, είναι όλη της η ζωή. Πρόκειται για τον καρπό της αγάπης της Αλίκης Κατσαβού με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά που τον Φεβρουάριο του 2020 ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων σε ηλίκια 88 ετών.

Το αγοράκι τους που έχει κλείσει τα πέντε είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την ηθοποιό που φροντίζει καθημερινά να μην του λείψει τίποτα.

Κώστας Βουτσάς: Η αδημοσίευτη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του, Φοίβο

Ο μικρός Φοίβος δεν ξεχνά τον αγαπημένο του πατέρα που θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά του. Μάλιστα το αγοράκι προχώρησε σε μία κίνηση που συγκίνησε βαθύτατα τη μαμά του, Αλίκη που έσπευσε να μοιραστεί το περιστατικό με τους followers της στο instagram.

 

 

Έτσι ανεβάζοντας ένα τρυφερό βίντεο πατέρα και γιου, διηγήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους τη συγκινητική ιστορία: 

Κατσαβού: Τα γενέθλια του Βουτσά junior και το μήνυμα για τα μαύρα ρούχα

«Στην περίπτωση που θέλατε ένα φιλάκι… Κι έχω και μια χθεσινή ιστορία να μοιραστώ μαζί σας…
Ο Φοίβος είχε εργασία στο νηπιαγωγείο να πάρει από το σπίτι στο σχολείο δύο πράγματα που αγαπά και να τα περιγράψει. Η έκπληξη μου, που τη διαδέχτηκε συγκίνηση ήταν όταν με απόλυτη αθωότητα και άγνοια της δυναμικής της κίνησης του, πήρε δύο κάδρα με φωτογραφίες, το ένα με πορτραίτο του Κώστα και το άλλο δικό μου με τον Κώστα αγκαλιά. Ο ίδιος δεν μου είπε ποτέ τι τους είπε στην τάξη, αλλά εγώ έμαθα από τις δασκάλες του. Είπε ότι “τις κοιτάει όταν φοβάται».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top