Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Όλγα Κεφαλογιάννη!

Το μήνυμα της ευτυχισμένης μαμάς!

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με τα δίδυμα παιδάκια της.

Γέννησε δίδυμα η Όλγα Κεφαλογιάννη - Ένα αγόρι και ένα κορίτσι

Η ευτυχισμένη μαμά θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό του μαιευτηρίου που όλες αυτές τις ημέρες στάθηκε στο πλευρό της και φρόντισε τα μωράκια της.

Κεφαλογιάννη και Μάτσας έγιναν γονείς - Οι πρώτες αναρτήσεις στο Instagram

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ, ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενους/νες που στάθηκαν δίπλα μας όλες αυτές τις ημέρες. Στην προσμονή αλλά και στην απόλυτη χαρά μας, με διακριτικότητα, επαγγελματισμό και ευαισθησία, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό!», έγραψε η βουλευτής της ΝΔ.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσας πριν από λίγες ημέρες καλωσόρισαν στον κόσμο τα παιδάκια τους, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση των διδύμων

Η ίδια μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δεν έκρυψε την ευτυχία της γι’ αυτό που της συνέβη.
«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει. Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια! Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλια του και πράγματι έτσι έγινε.
Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα. Το αγοράκι μας μοιάζει στον Μίνωα και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα», είχε δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top