Ψινάκης: «το θέαμα στην Eurovision ήτα�� δραματικό»

Πώς σχολιάζει τον ελληνικό τελικό και το τραγούδι μας

Ψινάκης: «το θέαμα στην Eurovision ήταν δραματικό»

Με τον γνωστό καυστικό του τρόπο σχολίασε τον ελληνικό τελικό της Eurovisionκαι το τραγούδι που επιλέξαμε ο Ηλίας Ψινάκης, που μπορεί να μην είδε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην σκηνή, αλλά μια εμπειρία από τον διαγωνισμό την έχει...

«Η εικόνα που παρουσίασαν είναι τριτοκοσμική και ερασιτεχνική. Ελπίζω να μην φτάσει και στο εξωτερικό αυτό», είπε ο μάνατζερ για την μαύρη μαυρίλα (πλάκωσε) του ελληνικού τελικού. Παράλληλα, χαρακτήρισε το θέαμα... δραματικό, ενώ «στόλισε» και την Λένα Αρώνη, λέγοντας πως σαν παρουσιάστρια σε εκπομπή της ΕΡΤ κάνει, για Eurovision δεν κάνει.

«Η Βραχάλη είναι πολύ καλή στιχουργός και ο στίχος εκφράζει την Ελλάδα, η μουσική είναι τρομερή και ο Ρήγος είναι αξιόλογος αλλά στο σκοτάδι δεν μπορεί να κάνει κάτι», είπε για το «Watch M yDance» ο Ηλίας και ζήτησε να στηρίξουν όλοι το τραγούδι που επέλεξαν οι Έλληνες.

«Η Eurovision είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρεις ποιος θα νικήσει, δεν υπάρχουν φαβορί», πρόσθεσε ο μάνατζερ και εξέφρασε την ευχή «η ΕΡΤ να αφήσει την ομάδα του Λούκα Γιώρκα, που είναι πολύ καλή, να κάνει την δουλειά της για να μην ξεφτιλιστούμε στο Εξωτερικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top