Χάρης Ρώμας: Ξεκαθαρίζει τις δηλώσεις του περί «μικρότητας» της Μουτίδου

Ποια είναι η πραγματική σχέση μεταξύ των δύο ηθοποιών;

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. 

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός  μίλησε για τη σχέση του με τον Γιώργο Πατούλη και την πολιτική, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί τελευταία με την Σοφία Μουτίδου.  

Σοφία Μουτίδου: «Ο Χάρης Ρώμας έχει πει δυο συγκλονιστικά ψέματα για μένα»

Πριν από μερικές μέρες, η Σοφία Μουτίδου έκανε μερικές αιχμηρές δηλώσεις για τον πρώην συνάδελφό της: «Ο Χάρης Ρώμας έχει πει δύο ψέματα για εμένα. Ένα από αυτά είναι ότι με συνάντησε στις σκάλες να κλαίω και του είπα ότι είμαι φτωχή. Όταν εγώ δοκίμαζα το νυφικό στο γύρισμα για το Καφέ της Χαράς, επειδή παντρευόμουν εκείνο το διάστημα στ’ αλήθεια, είπα… καλέ, τι ωραίο νυφικό. Και μου λέει ο Χάρης “μη στεναχωριέσαι, ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα σου κάνω εγώ δώρο το νυφικό”. Έτσι έγινε! Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και είμαι φτωχή, δεν το κατάλαβα αυτό, γιατί τα λέει αυτά».

Σε απάντησή του προς αυτές τις δηλώσεις, ο Χάρης Ρώμας είχε μιλήσει για «μικρότητα», ενώ είχε ξεκαθαρίσει πως αγαπά πολύ την Σοφία Μουτίδου.  

O Ρώμας απαντά στη Μουτίδου: «Απεχθάνομαι τη μικρότητα»

«’Εχουμε περάσει σαν φίλοι πολύ δυνατές στιγμές με τη Σοφία. Ήμουν δίπλα σε  κλονισμούς στη ζωή της. Αν κάτσουμε να  εξετάσουμε τις «δηλωσούλες» που βγάζει ο ένας και ο άλλος, αμαυρώνεται η μεγάλη εικόνα. Υπάρχει εκτίμηση από την πλευρά μου για την Σοφία» είπε ο ηθοποιός «Στη Φωλιά των Κου Κου», ξεκαθαρίζοντας πως όλα αυτά είναι... «κουτσομπολιά»!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top