Σαρμπέλ: Αγνώριστος ο τραγουδιστής! Δείτε πώς είναι τώρα

Δε θα πιστεύετε τη μεγάλη αλλαγή του

Όλοι θυμόμαστε την εμφάνιση του Σαρμπέλ πίσω στο 2007, όταν με το Yassou Maria εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. Τότε, ο Κύπριος τραγουδιστής, με το ανεβαστικό τραγούδι, το ιδιαίτερο στυλ και τον χορό του, είχε συγκεντρώσει 190 βαθμούς για την Ελλάδα ανεβάζοντάς τη στην 7η θέση της τελικής κατάταξης.

σαρμπέλ γιουροβιζιον

Ο Σαρμπέλ στην Eurovision 2007

Ωστόσο μετά το τέλος του μουσικού διαγωνισμού ο Σαρμπέλ χάθηκε εντελώς και φαίνεται ότι μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου και άφησε το τραγούδι και ασχολήθηκε με το θέατρο. 

Το 2014 παντρεύτηκε και πλέον στα 40 του έτη, ο Σαρμπέλ είναι αγνώριστος. 

σαρμπέλ αγνώριστος

Η φωτογραφία - προφίλ του Σαρμπέλ στο Instagram

Σε στιγμιότυπο που ανέβηκε στα social media τον βλέπουμε να είναι πιο «γεροδεμένος», ενώ έχει αφήσει πολύ πυκνό μούσι. Πραγματικά είναι άλλος άνθρωπος!

Δείτε το στιγμιότυπο του Σαρμπέλ παρέα με τον δημοσιογράφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα στην Κηφισιά:

sarbel
 

Η περιπέτεια με την υγεία του

«Πριν από δύο χρόνια αρρώστησα. Έβγαλα ένα όγκο στις φωνητικές μου χορδές και χρειάστηκε να χειρουργηθώ για να τον αφαιρέσω. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το πρόβλημα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Από τότε ο λαιμός μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισα και πάλι πρόβλημα. Ο γιατρός μου μού είπε ότι δε χρειάζεται να χειρουργηθώ, αλλά από τον Ιανουάριο και για 1.5 μήνα έκανα αφωνία», είχε πει τον Απρίλιο του 2020 ο τραγουδιστής στη «Φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top