Χάρης Ρώμας: «Ο γιος του Γιώργου Πατούλη δέχεται bullying»

Τι είπε για το διαζύγιο Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα στο «Πρωινό»

Όλο αυτό το διάστημα που έγινε γνωστό το διαζύγιο του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη, ο δημοτικός σύμβουλος και στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη Αττικής, Χάρης Ρώμας, έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του πρώην δημάρχου Αμαρουσίου.

Οριστικό φινάλε για το «Καφέ της Χαράς» - Συγκινεί η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα

Καλεσμένος στο «Πρωινό», ο ηθοποιός και σεναριογράφος ρωτήθηκε και για τον πολυσυζητημένο χωρισμό.

«Είμαι κοντά στον Γιώργο Πατούλη και τον αγαπώ. Δε θέλω να αναφέρομαι στο γιατί εμπλέκεται η ύπαρξη του παιδιού, του Αλέξανδρου και θεωρώ -όπως κι εκείνος- ότι δέχεται ένα bullying. Το καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρέπει να προφυλάξει το παιδί του, το ίδιο κι εκείνη», απάντησε ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας Γιώργος Πατούλης

Ο Χάρης Ρώμας κι ο Γιώργος Πατούλης σε συνέντευξη Τύπου το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι λάθος να ανακυκλώνουμε την υπόθεση ενός διαζυγίου που πάντα είναι οδυνηρή. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί στα λόγια όταν πρόκειται για ένα διαζύγιο δύο ανθρώπων», συμπλήρωσε.

Στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη στο νοσοκομείο ο Γιώργος Πατούλης

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλανδρίου στις επόμενες δημοτικές εκλογές: «Δεν είμαι κομματικό στέλεχος και δεν κατέβηκα με καμιά κομματική στήριξη από τη ΝΔ. Κατέβηκα με την παράταξη του Γιώργου. Από ό,τι φάνηκε δεν το είχα και ανάγκη. Στο επόμενο βήμα που θα κάνω θα δούμε πόση στήριξη θα υπάρξει. Θα υπάρξει επόμενο βήμα στην αυτοδιοίκηση, το έχω σκεφτεί, το έχω αποφασίσει. Σε τοπικό επίπεδο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top