Η Νατάσα Τσακαρισιάνου για πασίγνωστο πρωταγωνιστή: «Γδύθηκε μπροστά μου»

Η άποψή της για την αξιοκρατία στον χώρο του θεάματος

Εδώ κι αρκετά χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για τη Νατάσα Τσακαρισιάνου που μίλησε στην εφημερίδα ΟΝ time για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί στη μεγάλη της πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση.

«Είναι λυπηρό αυτό το οποίο συμβαίνει και είναι πολύ βαρύ αυτό το φορτίο, να βλέπεις και να πληροφορείσαι όλα αυτά, μέσα από εξομολογήσεις ανθρώπων οι οποίες σε καθηλώνουν», δήλωσε η ηθοποιός.

Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε και στους σκηνοθέτες που, για να της δώσουν ρόλο, ήθελαν αντάλλαγμα: «Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου έπεφτα πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Μιλάμε για πολύ επώνυμους σκηνοθέτες, οι οποίοι ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε κάθε ηθοποιός να ονειρευτεί και ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους. Το αποτέλεσμα ήταν ότι μου έλεγαν το εξής: “Θα σου δώσω το ρόλο, αν είσαι μαζί μου”. Έλεγα πολύ γλυκά και ωραία “ευχαριστώ, δε θα πάρω” και πήγαινα σπίτι μου».

H Νατάσα Τσακαρισιάνου με τον Μάριο Αθανασίου, τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Πάνο Σταθακόπουλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως αποκάλυψε δε θα ξεχάσει ποτέ ένα περιστατικό που της έτυχε, όταν είχε πάει να δει έναν φίλο της ηθοποιό και της ξεγυμνώθηκε στο καμαρίνι: «Ένα συγκλονιστικό περιστατικό είναι ότι ένας οικογενειακός φίλος, ο οποίος εκ των υστέρων έγινε μεγάλος ηθοποιός, πρωταγωνιστής, τον οποίο συμπαθούσα πάρα πολύ, δυστυχώς, το λέω με μεγάλη λύπη, γιατί κάναμε πολλά χρόνια παρέα, κάποια στιγμή, στα πρώτα του βήματα, πήγα και τον είδα στο θέατρο και στο τέλος της παράστασης πήγα στο καμαρίνι για συγχαρητήρια. Εκεί συνέβη κάτι για το οποίο λυπάμαι: γδύθηκε μπροστά μου. Του είπα “τολμάς να κάνεις κάτι τέτοιο σε μένα;”. Και τον κοίταξα με ένα βλέμμα δολοφονικό, δίνοντάς του να καταλάβει ότι, ένα βήμα ακόμα να έκανε, θα γινόταν χαμός».

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου, μάλιστα, μίλησε και για την αξιοκρατία στον χώρο του θεάματος: «Αυτό που λένε ότι ένας ηθοποιός πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει με τη δουλειά του για να είναι στο χώρο, είναι ψέματα. Στην πραγματικότητα, ο χώρος του θεάματος δεν είναι αξιοκρατικός». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top