Άννα Μαρία Βέλλη: Ο Αλέξης Παππάς δεν είναι ηθοποιός, είναι μοντέλο

Τι είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Αρτ και απάντησε για τον Τριαντάφυλλο, την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και τον Αλέξη Παππά.

άννα Μαρία Βέλλη

«Στο πάρτι της ένωσης θα έλεγα το “Έρωτά μου”. Φοράω ρούχα κατάλληλα για να μη φαίνεται η κοιλιά μου. Η κοιλιά μου είναι αποτέλεσμα πάρα πολλών φαγητών και κατακράτησης. Φυσικά και έδειξα την κοιλιά μου. Για μένα αυτό είναι θαύμα. Δεν με έχω ξαναδεί τόσα κιλά. Έχασα περίπου οκτώ κιλά, αν έχανα κι άλλα, θα εξαϋλωνόμουν. Εγώ δεν έχω κάτι με την Ελευθερία, μπορεί να αισθάνεται ότι της έκανα επίθεση, ενώ προσπαθούσα άλλα πράγματα να της εξηγήσω. Γέλασα πάρα πολύ όταν είπε η Ελευθερία ότι τη μάτιασα. Όταν βγει η Ελευθερία να της πάρετε ένα μάτι από μένα. Βλέπω τώρα που έφυγα την Ελευθερία στους αγώνες και δεν φταίει το μάτι μου και στεναχωριέμαι», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη πρόσθεσε επίσης: «Δε με στεναχώρησε που ο Τριαντάφυλλος με χαρακτήρισε κακιά. Η πιο χαρακτηριστική ατάκα είναι αυτή που είπε ο Νίκος ότι ο Αλέξης τη γυρνάει τη μπιφτέκα. Εγώ δεν τη γύρισα τη μπιφτέκα στο παιχνίδι. Είναι όλα καλά με τη σχέση μου, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που νοιάζεστε για την προσωπική μου ζωή. Μπήκα σε ένα παιχνίδι για αγωνιστικούς λόγους και βγήκα από το Power of Love. Ο Αλέξης Παππάς είναι ιντριγκαδόρος. Νομίζω ότι δεν είναι ηθοποιός, είναι μοντέλο. Μέσα στο Survivor ήταν καλός ηθοποιός».


Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top