Κώστας Γριμπίλας: Χώρισε ο δημοσιογράφος που ζει με την καρδιά του Ντουζόν

«Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν για εμένα οδυνηροί» έγραψε στο Facebook

Κώστας Γριμπίλας

Χώρισε ο Κώστας Γριμπίλας, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο επειδή έχει μία από τις πιο δυνατές και συγκινητικές ιστορίες ζωής. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στην Αυστραλία, χώρισε με τη σύζυγό του, Πόπη μετά από 13 χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Κώστας Γριμπίλας αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook πως εδώ και έναν χρόνο περίπου έχει χωρίσει οριστικά από τη γυναίκα του.

«Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις ευχές. Με τη βοήθεια Του Θεού έφτασα τα 44! Μια ζωή όπως οι περισσότεροι με πολλές χαρές αλλά και λύπες. Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν για εμένα οδυνηροί, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Δυστυχώς ο γάμος μου τερματίστηκε ξαφνικά και για εμένα ήταν ένα ΣΟΚ… Με τη βοήθεια Του Κυρίου, αγαπημένων μου προσώπων μα ΚΥΡΙΩΣ με την ανιδιοτελή αγάπη των παιδιών μου βρίσκομαι εδώ και γιορτάζω τα 44 γενέθλια μου…. και ΝΑΙ νιώθω πια δυνατός και αποφασισμένος να συνεχίσω τη ζωή μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Κώστας Γριμπίλας - Ανάρτηση στο facebook Για τον χωρισμό του

Ποιος είναι ο Κώστας Γριμπίλας

Ο Κώστας Γριμπίλας ήταν δημοσιογράφος στη χρυσή δεκαετία της ιδιωτικής τηλεόρασης και στενός συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά. Όμως το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον καρδιά του τον ανάγκασε να σταματήσει τη δουλειά. Η στιγμή που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του έρχεται όταν εντοπίζεται πρόβλημα στη λειτουργία της καρδιάς του και κρίνεται απαραίτητη η μεταμόσχευση καρδιάς. Για περίπου 9 μήνες δίνει τον αγώνα της ζωής του στην εντατική.

Ήταν Αύγουστος του 2008 όταν ο Αυστραλός Ντουζόν Ζάμιτ, ο οποίος είχε έρθει για διακοπές στη Μύκονο, έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση που δέχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ του νησιού. Τότε ο πατέρας του, Όλιβερ Ζάμιτ, είχε αφήσει άφωνους τους πάντες, όταν αποφάσισε να χαρίσει τα όργανα του παιδιού του. Ήταν το ίδιο διάστημα που ο Κώστας έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια.

Ο θάνατος του Ντουζόν, όμως του χάρισε τη ζωή και του έδωσε την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Στο πλευρό του η οικογένειά του και η γυναίκα του. 

Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα ήρθε το δεύτερο χτύπημα της μοίρας και συγκεκριμένα το 2013, όταν ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του έχασαν την πρώτη κορούλα τους σε ηλικία μόλις 9 μηνών. 

Έπειτα το 2016, η ζωή τους χαμογέλασε ξανά καθώς απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους: τον Εμμανουήλ και τη Στεφανία, ενώ 2 χρόνια μετά γεννήθηκε και το τρίτο παιδί της οικογένειας, η Αναστασία – Χριστίνα.

Σήμερα το ζευγάρι έχει τραβήξει πλέον δρόμους χωριστούς, κάτι που φαίνεται να έχει στοιχίσει στον Κώστα Γριμπίλα.

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top