Σταματόπουλος - Βασάλος: «Τσακώθηκαν» μπροστά στην κάμερα των «Κου Κου»

«Εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας αυτό!»

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, ο Παύλος Σταματόπουλος μιλούσε για την αλλαγή της ώρας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που βρίσκονται στο ίδιο τηλεοπτικο πρόγραμμα, του έκανε μια κίνηση με το χέρι, με τον δημοσιογράφο να εκνευρίζεται στον «αέρα».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Κωνσταντίνος Βασάλος Αρτ

Η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και ο Αρτ συνάντησε τους δύο άντρες έξω από το στούντιο, οι οποίοι απάντησαν για τη συγκεκριμένη παρεξήγηση.

«Έχει φτιάξει το πράγμα, εδώ και δύο εβδομάδες μια χαρά μιλάω. Είμαι λίγο γκρινιάρης σαν άνθρωπος, αλλά φέτος τον τελευταίο μήνα δεν έχω πρόβλημα. Κάποιες φορές δεν μπορώ να στηρίξω τη θεματολογία, τώρα που έχω τη δική μου ενότητα για το Survivor, είμαι μια χαρά. Έχω μια ελευθερία που δυστυχώς δε νομίζω ότι θα βρω πουθενά αλλού. Έχω άγχος να παίξουν όλα τα θέματα στην ενότητα που έχω, οπότε προσπαθώ να τους μαζέψω, άκομψα τις περισσότερες φορές», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Γενέθλια για τον Σταματόπουλο: Το πάρτι και τα πειράγματα της Χρηστίδου

Στη συνέχεια ο Παύλος Σταματόπουλος συμπλήρωσε: «Ο Κωνσταντίνος μιλάει περισσότερο στην εκπομπή φυσικά. Ο Κωνσταντίνος έχει δύο στήλες με δύο ενότητες, εγώ τίποτα, παρακατιανός. Όταν μου έκανε τη χειρονομία για ησυχία ένιωσα εκνευρισμό, δε μου το έχει κάνει κανένας».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top