Τριαντάφυλλος: Δείτε την cozy μεζονέτα και την πισίνα του

Ο τραγουδιστής μένει στο Πόρτο Ράφτη

Δείτε στο βίντεο όταν ο «Ντάφυ» ήταν 18 ετών και τραγουδούσε στη Ρόδο

O Tριαντάφυλλος τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ξανά πολύ δημοφιλής στο ευρύ κοινό λόγω της συμμετοχής του στο Survivor. 

Ο ίδιος μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης επειδή όπως δήλωσε είχε βάλει στοίχημα με τη σύζυγό του. Εκείνη πίστευε ότι ο Τριαντάφυλλος δε θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα, καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο, και κάπως έτσι πέρασαν σχεδόν τρεισήμισι μήνες. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός τραγουδιστής έχει αναφερθεί στη σύζυγό του και τον γιο τους.

Τριαντάφυλλος: Όταν ο «Ντάφυ» ήταν 18 ετών και τραγουδούσε στη Ρόδο

Ο Τριαντάφυλλος είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σιαμπάνη από το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί τον Νικόλα, στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία. Όλη η οικογένεια ζει σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι, σε μία μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη, η οποίο διαθέτει και πισίνα. Όχι, πως δεν το ξέραμε... αφού δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στις βουτιές που κάνει στην αυλή του σπιτιού του.  

Δείτε τη γυναίκα του:

Στο σπίτι του τραγουδιστή ξεχωρίζουν ακόμη οι χρυσοί και ασημένιοι δίσκοι του που κοσμούν τους τοίχους, οι οικογενειακές φωτογραφίες και το πιάνο, στο οποίο συχνά παίζει μουσική. Ο λευκός καναπές, η λευκή κουζίνα και τα φυτά μπαμπού είναι κάποια από τα στοιχεία διακόσμησης που ξεχωρίζουν.

Home sweet home: Τα 4 πιο στιλάτα σπίτια της ελληνικής showbiz

Ο ίδιος συχνά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει γωνιές από τον χώρο του αλλά και στιγμές με την οικογένειά του.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Χρήστος Μάστορας: Δείτε το χρωματιστό και μοντέρνο σπίτι του!
 

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top