Παναγιώταρου: «Οριστικοποίηθηκε το διαζύγιο με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο»

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι με τον Αριστομένη»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φόρεσε και πάλι νυφικό για τις ανάγκες μίας επαγγελματικής φωτογράφισης με τον Τρύφωνα Σαμαρά.  Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αναφέρθηκε και στον οριστικό χωρισμό της από τον σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Τρύφωνας Σαμαρας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Τρύφωνας Σαμαράς

«Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δεν μπορείς να πάρεις κατευθείαν διαζύγιο, πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά. Οπότε γι’ αυτό κάναμε διάλλειμα. Αλλά τώρα πλέον είμαστε σε φάση που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Παναγιώταρου: Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον Γιαννόπουλο

Η ίδια έσπευσε να τονίσει πως η σχέση με τον πρώην σύζυγό της παραμένει εξαιρετική. «Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Κάποιοι το κοροϊδεύουν αυτό, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, αλλά έχει αλλάξει η μορφή σχέσης. Δεν ήταν οι πραγματικοί λόγοι ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης. Υπήρχαν άλλα θέματα. Αυτή τη στιγμή θέλω να πατήσω λίγο στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητη».

Πώς πέρασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα πρώτα της γενέθλια μετά τον χωρισμό

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε πως δεν έχει πάρει το νυφικό από φόβο, αφού από τον γάμο της με τον Αριστομένη έχει μόνο καλές αναμνήσεις. Μάλιστα, η ξανθιά καλλονή δεν έκρυψε την επιθυμία της στο μέλλον να κάνει οικογένεια. «Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνω οικογένεια. Τον γάμο πλέον τον έχω λίγο απομυθοποιήσει. Σημασία έχει η σχέση. Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δεν μπορείς να πάρεις κατευθείαν διαζύγιο, πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά. Οπότε γι’ αυτό κάναμε διάλλειμα. Αλλά τώρα πλέον είμαστε σε φάση που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο».


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top