Η Ιωάννα Τούνη για το bullying που δέχτηκε: «Με είχαν φτύσει στα μούτρα!»

Η προσωπική εξομολόγηση της γνωστής influencer

Η Ιωάννα μοιράστηκε τη δική της εμπειρία γύρω από το bullying

Μια εξομολόγηση για το bullying που δέχτηκε σε αρκετά νεότερη ηλικία, έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ιωάννα Τούνη μέσα από το Instagram

Μετακόμισε ξανά η Ιωάννα Τούνη: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της 

Ιωάννα Τούνη : «Η μητέρα μου κάνει χημειοθεραπείες και δεν τη βλέπω»

Σοκαρισμένη από τα μηνύματα που παίρνει για περιπτώσεις εκφοβισμού το 2021, αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα όταν πήγαινε δημοτικό! 

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα είναι η πιο «δυνατή» Instagrammer στη χώρα μας! /Φωτογραφία Instagram

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν πάντα η καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη”, ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια. Με κορόιδευαν πάρα πολύ επίσης για τα αυτιά μου, ότι μοιάζουν με εξωτικού. Μπορεί να με κορόιδευαν για αδιανόητους λόγους. Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και να με φτύνουν στα μούτρα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες φάσεις. Οι ίδιοι τώρα οριακά μου γλείφουν τα πόδια. Το κάρμα επιστρέφει πάντα σε αυτούς που είναι σωστοί και δίκαιοι και δεν έχουν πειράξει κάποιον», αποκάλυψε η γνωστή influencer. 

Ιωάννα Τούνη: Έκανε unfollow τον σύντροφό της! Χώρισε ξανά;

Τούνη: Το τετραψήφιο ποσό που της έδιναν για να πάει στο Survivor

Στο βίντεάκι της επίσης σχολίασε: «Ακόμη και άτομα που δε θα το φανταζόσουν ποτέ, έχουν υπάρξει θύματα εκφοβισμού για τους πιο αδιανόητους λόγους! Έχω βρεθεί πολλά χρόνια να κλαίω με λυγμούς στη μαμά μου και να μην μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό, ενώ δεν έχω πειράξει ή προσβάλλει ποτέ κανέναν». 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top