Η εξομολόγηση της Demy: «Μετά τη Γιουροβίζιον δεν ήθελα να τραγουδάω!»

Της στοίχισε η 14η θέση του «This is love» στον διαγωνισμό

Η συνέντευξη που έδωσε η Demy στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε το 2017 με τη συμμετοχή της στη Γιουροβίζιον και τη 14 θέση του «This is love» μίλησε η Demy, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης.

Νέο hair look για την Demy!

«Το 2017 ήταν δύσκολη χρονιά, τα έχω διαγράψει λίγο. Υπήρχαν δύο πλευρές, η υπερηφάνεια κι η συγκίνηση σε πολλές στιγμές αυτού του ταξιδιού, αλλά επειδή είμαι αγχώδης και τελειομανής άνθρωπος, το βίωσα με πολύ στρες. Ερχόμουν από μία πολύ δύσκολη χρονιά. Τότε έκανα και μιούζικαλ, νυχτερινές εμφανίσεις και προετοιμασία για την Eurovision. Κάποια στιγμή είχα ζορίσει τον εαυτό μου, την ψυχή μου, το σώμα μου, τη φωνή μου. Πήγα στη Γιουροβίζιον πολύ κουρασμένη που συνέβαλε στο ότι δεν το απόλαυσα… και το αποτέλεσμα στην κατάταξη που μπορεί να μην παίζει ρόλο στην καριέρα σου, αλλά μετρά στην ψυχή», εξομολογήθηκε η ποπ σταρ.

Demy - FY: Το εντυπωσιακό video για το τραγούδι τους «Στα Κόκκινα»

«Είχα συνηθίσει να είμαι πάντα του άλφα και πρώτη σε όλα, οπότε αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ. Μετά τη Γιουροβίζιον το σώμα μου είχε άρνηση και δεν ήθελα να τραγουδώ. Δεν αναγνώριζα την φωνή μου, κουραζόμουν εύκολα. Δεν είχα κάτι παθολογικό. Θα το σκεφτόμουν διπλά για να ξαναπάω, γιατί ήξερα τι έφταιξε κι ήμουν κουρασμένη», πρόσθεσε η νεαρή τραγουδίστρια. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top