Ελεονώρα Μελέτη: «Αν θέλει γάμο ο Θοδωρής θα του ικανοποιήσω την ανάγκη»

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και οι σχέσεις της με την Τσιμτσιλή

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, τον γάμο, τη βάφτιση της κόρης της, αλλά και τις σχέσεις της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Happy Day».

«Τα Μεσάνυχτα με εκφράζουν απόλυτα. Από όλα τα πράγματα που έχω κάνει στην τηλεόραση σε αυτή την εκπομπή νιώθω άνετα. Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος το καλοκαίρι, δεν έχω ανησυχία τι θα κάνω του χρόνου. Έχω παρατηρήσει ότι σε ό,τι κάνω στη ζωή μου, κάθε τρία χρόνια στη δουλειά, θέλω ανανέωση. Είναι δυνατόν να παρεξηγηθώ εγώ με τη Σταματίνα; Κάποιοι συνάδελφοι έβαλαν έναν ατυχή τίτλο, αλλά δεν ήταν ικανός να διαταράξει τη σχέση μου με τη Σταματίνα. Ούτε με τον κύριο Χατζή».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για το ενδεχόμενο του να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο με τον άντρα της Θοδωρή Μαροσούλη αλλά και για το αν σκέφτεται να κάνει και ένα δεύτερο παιδί.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για την εγκυμοσύνη της

«Πριν παντρευτώ και κάνω παιδί ήμουν ρέμπελος. Με περίμεναν οι γονείς μου για φαγητό και εγώ έφευγα για Σρι Λάνκα. Η Αλεξάνδρα είναι τριών ετών, έχει πυγμή. Δεν έχω την ανάγκη να βάλω νυφικό. Αν θέλει γάμο ο Θοδωρής θα του ικανοποιήσω την ανάγκη.

Η Αλεξάνδρα δεν έχει βαπτιστεί ακόμα, θα μας ενδιέφερε να βαπτιστεί στη θάλασσα. Το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε μια φορά, το εξυπηρέτησα, για άλλο δεν ξέρω. Με τον άνδρα μου κάναμε την Αλεξάνδρα γιατί ήμασταν στα ντουζένια της καψούρας μας».

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top