Jeffree Star: Είναι η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο West – Kardashian;

Φήμες θέλουν τον ράπερ να απάτησε τη σύζυγό του με τον make up artist

Αν τελικά συμβεί, θα είναι σίγουρα ένα από τα διαζύγια της δεκαετίας και όχι μόνο. Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Kanye West με την Kim Kardashian να χωρίζουν μετά από έξι χρόνια γάμου.

kanye west kim kardashian χωρίζουν

Kim Kardashian - Kanye West: Χωρίζουν μετά από έξι χρόνια γάμου

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι «αταξίες» του γνωστού ράπερ, ο οποίος φέρεται να απάτησε τη σύζυγό του με τον γνωστό make up artist και Youtuber, Jeffree Star.

west jeffree star

west kardashian star

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» στη showbiz, με τον Jeffree Star να αναγκάζεται να δώσει μία αάντηση για το αν αποτελεί την… πέτρα του σκανδάλου!

«Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει», ξεκίνησε να λέει στο βίντεο με τίτλο ‘’Σχετικά με το ζήτημα Kanye’’. «Εγώ κι ο Kanye δεν έχουμε βγει ποτέ μαζί έξω και όλο αυτό το πράγμα είναι πολύ αστείο. Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι γελούν με αυτό. Σε ένα παλιό μου τραγούδι από το 2009 που λέγεται Bitch Please, σε μια γραμμή μιλάω για τον Kanye, ωστόσο, αναφέρω άλλους 50 celebrities», συνέχισε ο Star.

Αν και με αυτόν τον τρόπο διέψευσε τα όσα λέγονται και γράφονται ασταμάτητα για τη σχέση του με τον ράπερ, οι «κακές γλώσσες» συνεχίζουν να τον σκιαγραφούν ως τον τρίτο πρόσωπο στον γάμο της «χρυσής» κληρονόμου των Kardashians.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top