Τάνια Ρόμπερτς: Θρίλερ με τον θάνατο της κινηματογραφικής σταρ

Τελικά απεβίωσε το 65χρονο πρώην Bond girl!

Στην εντατική του Νοσοκομείου Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση άφησε τελικά την τελευταία της πνοή η Αμερικανίδα ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς το βράδυ της Δευτέρας, μία ημέρα μετά τη λανθασμένη «προαναγγελία» του θανάτου της, από τον μάνατζέρ της Mάικ Πίνγκελ

Ανατροπή με το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ: Νοσηλεύεται ζωντανή η ηθοποιός

Με τον Ρότζερ Μουρ στο κόκκινο χαλί το 1984 /Φωτογραφία AP Images

Ο σύντροφός της Λανς O’ Μπράιεν, δήλωσε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας όπου του ανακοινώθηκε ο θάνατος της αγαπημένης του. Η είδηση του χαμού της «Σίνα» έκανε από χθες τον γύρο του Διαδικτύου, ωστόσο, όπως φάνηκε, ήταν απλά μια μακάβρια... παρεξήγηση.

Όλα ξεκίνησαν από τον μάνατζέρ της, Μάικ Πίνγκελ, ο οποίος χθες ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 65 ετών έπειτα από μακροχρόνια νοσηλεία στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες. 

Πέθανε το κορίτσι του James Bond, Tanya Roberts

Η καλλονή ηθοποιός σε πρεμιέρα ταινίας το 2007 στο Λας Βέγκας /Φωτογραφία AP Images

Η ηθοποιός γνωστή και για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινια «Σίνα, η Βασίλισσα της ζούγκλας» σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της και κατά την επιστροφή της στο σπίτι κατέρρευσε. Στη συνέχεια, νοσηλεύτηκε και χθες, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, άφησε την τελευταία της πνοή. Ωστόσο, σήμερα ο ίδιος με δηλώσεις του στα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα ανασκεύασε, ισχυριζόμενος ότι εσφαλμένα ανακοίνωσε τον θάνατό της, βασιζόμενος μόνο σε πληροφορίες που έλαβε από τον σύντροφο της ηθοποιού την Κυριακή.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top