Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε τον τίτλο της νέας της εκπομπής

Η παρουσιάστρια ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή

Η Δούκισσα Νομικού έχει επιλέξει συνειδητά εδώ και πολύ καιρό να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Απόλυτη προτεραιότητά της είναι ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης και τα δυο τους τα παιδιά, Σάββας και Αναστασία.

Γιορτή για τον γιο της Δούκισσας- Που πήγαν οικογενειακώς; 

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευοντας συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τον αγαπημένο της και τους καρπούς του έρωτά τους. 

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ετοιμάζει τη μεγάλη της επιστροφή στο γυαλί, βρίσκοντας τηλεοπτική «στέγη» στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκάλυψε τον τίτλο που θα έχει η εκπομπή της.

Δούκισσα Νομικού: Τα πρωτότυπα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

«Τα έχουμε γκρουπάρει τα γυρίσματα ώστε να μη λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Ήρθε πολύ ξαφνικά η πρόταση. Μια φωνούλα μέσα μου, το ένστικτό μου μού είπε ότι ήρθε η στιγμή. Το πλατό αυτό είναι το πλατό που κάναμε τα δύο πρώτα χρόνια εκπομπή με τον Θέμο. Θα είναι ένα Super Makeover. Ο τίτλος της εκπομπής είναι “Super Makeover”. Είναι μια συγκεκριμένη εκπομπή, έχει ένα συγκεκριμένο format, απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.  Τη χρονιά που πέρασε ζοριστήκαμε πάρα πολύ. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι αγκαλιές. Η μικρούλα μου με είπε μαμά και είναι 1,5. Ο Σάββας μου είπε ''σ αγαπώ πολύ''»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top