Η εξομολόγηση της «Θεοπούλας» για την Ειρήνη Κουμαριανού και το «Παρά 5»

Έτσι πήρε τον πιο διάσημο ρόλο της καριέρας της

Ήταν το πιο επιτυχημένο ντουέτο στη θρυλική σειρά «Στο Παρά Πέντε» που… έκοβε κι έραβε με τις ατάκες του δια χειρός Γιώργου Καπουτζίδη.

Η «Θεοπούλα», κατά κόσμον Έφη Παπαθεοδώρου, μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού για το αν βαρέθηκε να βλέπει σε επαναλήψεις το «Παρά Πέντε», τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και τη συμβολή της αείμνηστης Ειρήνης Κουμαριανού να παίξει στη σειρά.

To αναγεννησιακό παραμύθι «Ο Πρίγκιπας Αριόστο» στην αίθουσα συναυλιών στο Θησείο

«Το “Παρά  5”, ύστερα από τρεις φορές, δεν το ξαναείδα πια. Δεν μπορώ, τελείωσε πια… Ναι το βαρέθηκα, τι θα γίνει; Δε μπορώ άλλο... Στο “Λατρεμένοι μου γείτονες”, είδα μια σκηνή που είχα ξεχάσει, έκανα τον άγγελο… Τι κρύο είχα περάσει, γιατί μου φορούσαν κάτι αραχνοΰφαντα… Ήταν πολύ ωραίες και πολύ ακριβές αυτές οι σειρές, άλλα χρόνια τότε…» είπε αρχικά η ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και στο ότι πλέον έχει… ξεχάσει το πραγματικό της όνομα: Συνεχώς “Θεοπούλα” με λένε, αφού στο χωριό μου έβγαλαν το καινούργιο λάδι, ο ξάδελφός μου το ονόμασε: “Το λάδι της Θεοπούλας”. Ήταν ευτυχία μεγάλη ο ρόλος αυτός, κι αυτό συνέβη χάρη στη μακαρίτισσα την Ειρήνη Κουμαριανού. Αν δεν ήταν αυτή δεν θα έπαιρνα τον ρόλο, εκείνη με σύστησε…», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά.

Έφη Παπαθεοδώρου Γιώργος Καπουτζίδης

Η Έφη Παπαθεοδώρου συνεχάρη τον Γιώργο Καπουτζίδη για την παράστασή του «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήμασταν στην Πάτμο, κάναμε ξένη ταινία το: “Όπα”, ο σκηνοθέτης ήταν Ινδός. Τρεις περίεργες γριές, η μακαρίτισσα η Ζάρπα, η Τιτίκα Σαριγκόυλη κι εγώ, εκεί είδα κάποια στιγμή την Ειρήνη, που είχαμε παλιά γνωριμία, είχαμε παίξει και μαζί. Τότε ανταλλάξαμε τηλέφωνα και τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, με πήραν τηλέφωνο από το “Παρά 5”. Η Ειρήνη είχε ένα τρομερό ένστικτο για το τι πρέπει να παίξει κάποιος και πού, κάτι που δεν έχω εγώ. Μετά έμαθα ότι είχαν προτείνει πολλές ηθοποιούς, αλλά εκείνη είπε να πάρουν εμένα, επίσης ήταν κι η πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη, να έχει δύο γιαγιάδες τελείως “τζαζ”» είπε για το πώς βρέθηκε στη σειρά.  

Γιώργος Καπουτζίδης και «Θεοπούλα» ξανά μαζί! 

Στη διαπίστωση της δημοσιογράφου ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης της μιλάει στον πληθυντικό, απάντησε: «Ναι, από σεβασμό. Ο Γιώργος είναι από τα αγαπημένα μου παιδιά, από τα λίγα που αγαπώ κι εκτιμώ, το αξίζει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top