Γουέντγουορθ Μίλερ: Κάθετος ο ηθοποιός, δεν ξαναπαίζει στρέιτ ρόλους

«Ξεγράψτε με από το “Prison Break”»

Έγινε γνωστός από ένα βιντεοκλίπ της Mariah Carey για το τραγούδι «We belong together» και λίγο καιρό μετά πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη θρυλική σειρά της προηγούμενης δεκαετίας, «Prison Break».

Το 2013 ο Γουέντγουορθ Μίλερ, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος, απογοητεύοντας χιλιάδες από τις fans του.

Ντόμινικ Πουρσέλ Γουέντγουορθ Μίλερ

Με τον τηλεοπτικό του αδερφό στο «Prison Break», Ντόμινικ Πουρσέλ

Όμως φαίνεται ότι ο Αμερικανός ηθοποιός στα 48 του βαρέθηκε να υποδύεται τον ετερόφυλο ρόλο που τον έκανε γνωστό, αυτόν του έγκλειστου στη φυλακή, Μάικλ Σκόφιλντ.

Την περασμένη Κυριακή, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμμετάσχει σε έναν έκτο κύκλο της σειράς. «Είμαι εκτός. Από το PB. Οριστικά» έγραψε στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι η απόφασή του αυτή δεν έχει καμία σχέση με το τι γράφεται στα social media, αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι δε θέλει να ξαναπαίξει στρέιτ χαρακτήρες.

Γουέντγουορθ Μίλερ

Ο ηθοποιός σε πάρτι του δικτύου FOX στο Λος Άντζελες το 2016 /Φωτογραφία AP Images

«Οι ιστορίες τους έχουν ειπωθεί (και ξαναειπωθεί). Επομένως, τέρμα ο "Μάικλ". Αν ήσασταν φαν της σειράς και ελπίζατε για πρόσθετες σεζόν, κατανοώ την απογοήτευσή σας και λυπάμαι», σημειώνει ο ηθοποιός στην ανάρτησή του, καταλήγοντας με ένα μήνυμα στις φανατικές θαυμάστριες του χαρακτήρα που υποδύθηκε: «Αν αισθάνεστε αναστάτωση επειδή ερωτευτήκακε έναν πλασματικό στρέιτ άνδρα που υποδύθηκε ένας αληθινός γκέι... αυτό είναι δικό σας θέμα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @wentworthmiller

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top