Κατερίνα Καινούργιου: Θα παντρευτεί τον Φ. Τσαγκρίδη τον Μάιο του 2021;

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας για το μονόπετρο… άναψαν φωτιά! 

Ήθελε πάρα πολύ να έχει έναν σύντροφο και γιατί όχι να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται ότι έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του νεαρού επιχειρηματία Φίλιππου Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό της!

Το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και γνωστού μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου για τον αρραβώνα του, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Απλά να πω ότι έχω αρκετούς φίλους που σκοπεύουν να παντρευτούν τον Μάιο. Μην ανοίγεστε και πολύ. Οι περισσότεροι θα παντρευτούμε με 20 άτομα».

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου κι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πέρασαν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι! /Φωτογραφία Instagram

Αυτό έκανε τους συνεργάτες της με πρώτο τον Γρηγόρη Γκουντάρα, να την πειράζουν και να τη ρωτούν αν θα παντρευτεί και εκείνη τον Μάιο. 

Καινούργιου: «Ρωτάει τον Φίλιππο γιατί είναι μαζί μου»

Η Κατερίνα ωστόσο τους διέψευσε, απαντώντας με χιούμορ: «Όχι εγώ. Λες να παντρευτούμε τον Μάιο και να μη το ξέρει κανείς. Καλά μπορεί και να μη το ξέρει κανείς, αλλά όχι, δεν παντρεύομαι. Μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ. Μπορεί και να συμβεί. Στην παρούσα φάση δεν παντρεύομαι. Δεν το λέω για τον Φίλιππο. Δε θα μου ανοίγει την πόρτα το βράδυ. Αγχώνεται μετά. Τα παίζει και ο Μουτσινάς το μεσημέρι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top