Θανάσης Ευθυμιάδης: H τρυφερή φωτογραφία με τη γυναίκα του

Ο ηθοποιός εξηγεί γιατί το γέλιο είναι θεραπευτικό

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μαζί τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και τις δύο κόρες τους.

Οι δυο τους ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αφιερώνουν τον ελεύθερο τους χρόνο στη φύση.

Στην τελευταία ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη στο Instagram, ο ίδιος ποζάρει μαζί με την σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς. Οι δυο τους καθιστοί, γελούν με την ψυχή τους δείχνοντας απόλυτα ευτυχισμένοι.

«Πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλαγες τόσο δυνατά μέχρι να πονέσει η κοιλιά σου? Σαν μικρό παιδί? Χωρίς καμία σκέψη, χωρίς καμία κρίση. Απλά απολαμβάνοντας το τώρα. Αυτή η δόνηση θεραπεύει όλη την κοιλιακή χώρα, και ταξιδεύει μακριά, πέρα από βουνά και θάλασσες. Ειναι άκρως μεταδοτική. Η καρδιά η ανοιχτή, την κολλάει και την μεταδίδει. Διώχνει τον Κο. Φόβο πέρα κι ακόμα πιο πέρα!! Ας κολλήσουμε όλοι. Laughter is the medicine we are all after!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλαγες τόσο δυνατά μέχρι να πονέσει η κοιλιά σου? Σαν μικρό παιδί? Χωρίς καμία σκέψη, χωρίς καμία κρίση. Απλά απολαμβάνωτας το τώρα. Αυτή η δόνηση θεραπεύει όλη την κοιλιακή χώρα, και ταξιδεύει μακριά, πέρα από βουνά και θάλασσες. Ειναι άκρως μεταδοτική. Η καρδιά η ανοιχτή, την κολλάει και την μεταδίδει. Διώχνει τον Κο. Φόβο πέρα κι ακόμα πιο πέρα!! Ας κολλήσουμε όλοι ☀️☀️☀️!!! Laughter is the medicine we are all after!!! #laughter #bellylaughter #healing #puravida

A post shared by Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top