Μετράμε αντίστροφα! Επιστρέφει το GNTM 3 στο Star

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00 - Κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Πρεμιέρα κάνει το πολυαναμενόμενο Greece's Next Top Model τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Star!

GNTM 3: Κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00!

Ο 3ος κύκλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για 2 σεζόν, επιστρέφει ανανεωμένο για να αλλάξει τα δεδομένα! 

Φέτος αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3!

GNTM 3: Οι κριτές επιστρέφουν ανανεωμένοι!

Τα αγόρια έρχονται αυτή τη σεζόν, αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ. Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν -και παραμένουν- οι βασίλισσες της μόδας.

Η κυριαρχία των κοριτσιών στα catwalks αμφισβητείται ισχυρά από τα αγόρια. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να υπερισχύσουν στα πιο απαιτητικά fashion concepts και να κατακτήσουν τον τίτλο του GNTM 3;

Η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, υποδέχονται στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού. Στόχος, η αναζήτηση του απόλυτου GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων στο GNTM 3. Ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο Μέντορας του GNTM 3.

 

Δείτε όλα τα τελευταία νέα του GNTM 3

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top