Πένθος για τον Τάσο Τεργιάκη: «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Το μακροσκελές κείμενο του δημοσιογράφου στο Instagram

Στο πένθος «βυθίστηκε» η οικογένεια του Τάσου Τεργιάκη, αφού πέθανε ο αγαπημένος του πεθερός.

Κι επίσημα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο Τάσος Τεργιάκης

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον δημοσιογράφο, ο οποίος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να τον αποχαιρετήσει.

Ανέβασε μια φωτογραφία του εκλιπόντος την οποία συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο: «Δεν ήσουν απλά ο πεθερός μου, ήσουν κάτι παραπάνω.. πάντα λιγομίλητος άλλα δεν χρειάζονταν και πολλά λόγια για να καταλάβει κανείς ποιος ήταν ο ΣΠΥΡΟΣ... Σε έζησα για 20 και πλέον χρόνια και είδα από την αρχή έναν πειραιώτη μάγκα, αυθεντικό, ντόμπρο, τίμιο, εργατικό, έναν αληθινό πατέρα που αγωνίστηκε μια ζωή για τα παιδιά του.. Να ξέρεις ότι δεν έφυγες, θα είσαι για πάντα στο μυαλό, στην καρδιά και στην σκέψη μας. ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ...»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν ήσουν απλά ο πεθερός μου, ήσουν κάτι παραπάνω.. πάντα λιγομιλητος άλλα δεν χρειάζονταν και πολλά λόγια για να καταλάβει κανείς ποιος ήταν ο ΣΠΥΡΟΣ... Σε έζησα για 20 και πλεον χρόνια και είδα απο την αρχή έναν πειραιωτη μάγκα, αυθεντικό, ντόμπρο, τίμιο, εργατικό, έναν αληθινό πατέρα που αγωνίστηκε μια ζωή για τα παιδιά του.. Να ξέρεις ότι δεν έφυγες, θα είσαι για πάντα στο μυαλό, στην καρδιά και στην σκέψη μας. ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ...

A post shared by tasos tergiakis (@tasostergiakis) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top