Μακρυπούλια: Το αγαπημένο της νησί – Το επισκέπτεται πάνω από 10 χρόνια!

«Ηρεμεί η ψυχή μου», έγραψε η παρουσιάστρια -ηθοποιός

Όλοι έχουμε έναν αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό και αυτός για τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι η Κύθνος.

Η παρουσιάστρια – ηθοποιός επισκέπτεται πάνω από 10 χρόνια το νησί γιατί όπως είπε αγαπά τις ομορφιές αλλά και την ηρεμία του.

Ζέτα Μακρυπούλια: Απόλαυσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη συναυλία του

Η ίδια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από κάποιο γραφικό σοκάκι σχολιάζοντας: «Ανεκτίμητο δώρο να κάνεις είκοσι βήματα και να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα! Και σε τι θάλασσα!!!! Ούτε οδήγηση ούτε κουβαλήματα ούτε τίποτα. Αυτή είναι η απόλυτη ξεκούραση! Έρχομαι πάνω από δέκα χρόνια στην Κύθνο και κάθε φορά το αίσθημα είναι ίδιο! Αγαπώ αυτό το νησί για την ησυχία του και τις 99? (τώρα λένε ότι είναι 102) παραλίες του! Κάθε φορά που έρχομαι γεμίζουν τα μάτια μου εικόνες και η ψυχή μου ηρεμεί!
Άγιος Σωστής».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ανεκτίμητο δώρο να κάνεις είκοσι βήματα και να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα! Και σε τι θάλασσα!!!! Ούτε οδήγηση ούτε κουβαλήματα ούτε τίποτα. Αυτή είναι η απόλυτη ξεκούραση! Έρχομαι πάνω από δέκα χρόνια στην Κύθνο και κάθε φορά το αίσθημα είναι ίδιο! Αγαπώ αυτό το νησί για την ησυχία του και τις 99? (τώρα λένε ότι είναι 102) παραλίες του! Κάθε φορά που έρχομαι γεμίζουν τα μάτια μου εικόνες και η ψυχή μου ηρεμεί! Άγιος Σωστής @eneos_beach_villas 🙏 —————————————————————————— #αγιοςσωστης #κυθνος #lovekythnos #kytnos #greece #summer2020 #summer #gratitude

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top