Θεοδώρα Βουτσά: Το βίντεο στο Instagram από τον τάφο του πατέρα της, Κώστα

Το συγκινητικό post της κόρης του ηθοποιού

Έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή «βυθίζοντας» στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Θεοδώρα Βουτσά: Το βίντεο που έφτιαξε για τον πατέρα της!

Η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, Θεοδώρα Βουτσά έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Η ίδια αποκάλυψε πως εκτός από Θεοδώρα, την λένε και Μαρία, ενώ ανέβασε ένα βίντεο δείχνοντας τη διαδρομή μέχρι το σημείο που βρίσκεται ο Κώστας Βουτσάς στο πρώτο νεκροταφείο, αλλά και πώς έχει φτιαχτεί ο τάφος του.

Βουτσάς: Ένας μήνας από τον θανατό του- Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του

«#Δεκαπενταυγουστος #Παναγια Το όνομα μου είναι Θεοδωρα-Μαρία. Το Θεοδωρα ηταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτε γιατι έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και "έταξαν" το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο. Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. "Το ξερεις πως σήμερα γιορτάζεις;" "Ναι, μπαμπά..." Και βαριόμουν οταν μου έλεγε την ιστορία "οταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γελαγα και παίζαμε... και η μαμα φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!" Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γελαγα... Να μου την έλεγες άλλη μια φορα αυτή την ιστορία... Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ηταν η τελευταία μας...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Θεοδώρα Βουτσά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top