Γνωστός παρουσιαστής θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Είναι τρισευτυχισμένος!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος θα κρατά σύντομα στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί! Η σύντροφός του, Χαρά Σαράντη, με την οποία είναι μαζί οκτώ περίπου χρόνια, πρόκειται να φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους.

 

Ο Παναγιώτης με την αγαπημένη του

Ο «πρώην» της Μενεγάκη είναι ο «νυν» της Γερμανού

Τα «ευχάριστα» θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Παναγιώτης Χατζηδάκης κι έτσι, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram κι έγραψε:

«Αγαπητοί, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στην ζωή μου. Μέσα στην κοιλίτσα της Χαράς μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι. Το μέγεθος του σήμερα είναι όσο ένα Γκρέιπφρουτ! Περίεργο που συγκρίνουμε το μέγεθος του εμβρύου με φρούτα, αλλά βοηθάει και έχει και την πλάκα του. Θα χρειαστούμε όλη σας την αγάπη και θετική ενέργεια. Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που το γνωρίζατε και το κρατήσατε μυστικό. Ξέρετε ποιοι είστε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπητοί ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στην ζωή μου. Μέσα στην κοιλίτσα της Χαράς μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι. Το μέγεθος του σήμερα είναι όσο ένα Γκρέιπφρουτ! Περίεργο που συγκρίνουμε το μέγεθος του εμβρύου με φρούτα, αλλά βοηθάει και έχει και την πλάκα του 😊 Θα χρειαστούμε όλη σας την αγάπη και θετική ενέργεια️. ❤️ Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που το γνωρίζατε και το κρατήσατε μυστικό 🙏🏼 Ξέρετε ποιοι είστε 😊

A post shared by Panagiotis Hatzidakis (@panagiotis_hatzidakis) on

 

Το φύλο του μωρού δεν είναι ακόμα γνωστό.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top