Katy Perry: Είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει όταν είχε χωρίσει με τον Bloom

Το ζευγάρι είναι τώρα στα καλύτερά του και περιμένει το πρώτο του μωρό!

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, αφού σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο του παιδάκι.

Η Katy Perry ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Ωστόσο, η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύμματα, καθώς όπως αποκάλυψε η δημοφιλής τραγουδίστρια σε συνέντευξή της με τον Tom Power, εκείνη και ο Bloom είχαν χωρίσει το 2017, με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει πολύ ψυχολογικά.

Katy Perry - Orlando Bloom: Αναβάλλουν τον γάμο τους λόγω κορωνοϊού

Katy Perry Είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει όταν είχε χωρίσει με τον Orlando Bloom

AP Images

«Η καριέρα μου εκτοξευόταν όλο και πιο ψηλά και στα ξαφνικά είχα αυτή τη μικρή αλλαγή, πιθανόν όχι τεράστια για έναν εξωτερικό παρατηρητή. Για μένα όμως ήταν συγκλονιστική. Είχα παρατήσει πολλά πράγματα και κυριολεκτικά είχα κοπεί στα δύο. Είχα χωρίσει με τον σύντροφό μου, ο οποίος τώρα είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένω.

Ήταν τόσο σημαντικό για μένα το ότι ήμουν χάλια, που δεν μπορούσα να βρω πληρότητα με κανέναν τρόπο. Ζούσα τη ζωή μου σαν διψασμένη pop star. Η ευγνωμοσύνη μου έσωσε τη ζωή γιατί αν δεν την είχα ανακαλύψει θα είχα βυθιστεί στη θλίψη μου και πιθανόν να είχα πηδήξει, αλλά τελικά βρήκα τρόπους να είμαι ευγνώμων”, είπε χαρακτηριστικά η Katy Perry.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top