Κατερίνα Ζαρίφη: Δείτε πώς ήταν σε ηλικία 17 ετών!

Μέσα από το Instagram μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της

Η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από το Instagram μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εφηβική της ηλικία, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό των χρόνων που έχουν περάσει από την ηλικία των 17 ετών.

«Κατερίνα ετών 17… Η αιώνια μάχη μιας κατσαρομάλλας να στρώσει το κοκόρι στα μαλλί… Και πίσω στο κασετόφωνο πίσω-μπρος Cure και Boys don’t cry… Και όνειρα πολλά και φαντασίες για ταξίδια και για συναυλίες και παθιασμένους έρωτες… Και ξέρεις κάτι… Το μαλλί έστρωσε… Και η μούρη άλλαξε… Αλλά οι Cure, τα ταξίδια και οι παθιασμένοι έρωτες είναι ακόμα εδώ…
Γι’ αυτό λέω ακόμα 16 Κατινακι… Και προχωράμε…».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κατερίνα ετών 17... Η αιώνια μάχη μιας κατσαρομάλλας να στρώσει το κοκόρι στα μαλλί... Και πίσω στο κασετόφωνο πίσω-μπρος Cure και Boys don’t cry... Και όνειρα πολλά και φαντασίες για ταξίδια και για συναυλίες και παθιασμένους έρωτες... Και ξέρεις κάτι... Το μαλλί έστρωσε Και η μούρη άλλαξε... Αλλά οι Cure τα ταξίδια και οι παθιασμένοι έρωτες είναι ακόμα εδώ... Γι αυτό λέω ακόμα 16 Κατινακι... Και προχωράμε.

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top