Γνωστός Έλληνας σεφ: «Έφτασα στο σημείο να μην τρώω τίποτα!»

Έχασε 45 κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι

Τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη συνέχεια της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο γνωστός μάγειρας Γιώργος Τσούλης που καθημερινά βλέπουμε στον Alpha με το «Μη μασάς», παραδέχτηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως έχει υπάρξει παχύσαρκος και χάρη σε έναν κρυφό έρωτα έχασε 45 κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι, φτάνοντας στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας.

Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη με δική του εκπομπή

«Είμαι 32 χρονών. Στο σχολείο είχα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά. Ενώ στο σχολείο είχα φίλους, οι ίδιοι οι φίλοι μου με έκραζαν. Με έλεγαν φοράδα... αγελάδα... Γιατί τα κιλά δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Δεν το έπαιρνα στην πλάκα. Τους το είπα όταν βγήκα στην τηλεόραση» είπε στην αρχή της κουβέντας.

Γιώργος Τσούλης

«Όταν γύρισα στο σχολείο μετά το καλοκαίρι 65 κιλά από 110, δε με γνώρισε κανείς. Δεν το πίστευαν. Οι περισσότεροι νόμιζαν πως έπαιρνα ναρκωτικά, όπως η οικογένειά μου. Ήταν το πιο λάθος πράγμα που έκανα στον εαυτό μου. Έφτασα στο σημείο να μην τρώω τίποτα. Μου είχε γίνει εμμονή. Ανορεξία. Ήμουν στο χωριό και είχα ζυγαριά στο δωμάτιο και ζυγιζόμουν κάθε μέρα. Έτρωγα ένα γιαούρτι το βράδυ. Το έκοψα το γιαούρτι. Έτρωγα λιγότερο το μεσημέρι. Το έκοψα και το μεσημεριανό. Και μετά έτρωγα λίγο το πρωί. Το έκοψα και το πρωινό. Το αποτέλεσμα ήταν να μην τρώω τίποτα. Να μην έχω δύναμη. Να ξυπνάω και να ξανακοιμάμαι. Μετά γιατροί και ψυχολόγοι…» εξομολογήθηκε.

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τους νέους της συνεργάτες

«Δεν είχα κάποιον να με προσέξει. Τότε οι γονείς μου δούλευαν και μας έστελναν τα καλοκαίρια στο χωριό. Τώρα είμαι μια χαρά. Δε με βλέπω παχύ, αλλά θα μπορούσα να χάσω 1-2 κιλά. Όταν είσαι τόσα πολλά χρόνια παχύς δεν σου βγαίνει εύκολα αυτό το πράγμα. Χρειάζεσαι πολλή βοήθεια» τόνισε ο Γιώργος Τσούλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top