Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι πρώτες βουτιές με τον γιο τους

Ο μικρός ξετρελάθηκε με την άμμο και τη θάλασσα!

Το χιουμοριστικό talk show του Δημήτρη Μακαλιά εν μέσω καραντίνας

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι ξετρελαμένοι με τον γιο τους, τον μικρό Χάρη και δε σταματούν τα παιχνίδια και τις βόλτες μαζί του.

Δημήτρης Μακαλιάς-Αντιγόνη Ψυχράμη: Δείτε που πήγαν με τον Χαρούλη τους

Η ευτυχισμένη οικογένεια, εκμεταλλεύτηκε την υψηλή θερμοκρασία των προηγούμενων ημερών κι επισκέφτηκε την παραλία!

Ήρθε η ώρα για τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές του 2,5 ετών Χάρη και όπως φαίνεται και στα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν οι γονείς του στα social media, o μικρός απόλαυσε πολύ τα παιχνίδια στην άμμο και το πλατσούρισμα στα δροσερά νερά.

 

«Το καλοκαίρι έφτασε!! Πάρτε τα απαραίτητα κουβαδάκια και ξεκινήστε κατασκευές!!! Εμείς ανοίξαμε το πρώτο μας εργοτάξιο στο Αυλάκι... @antigoni_psichrami #summer», γράφει ο Δημήτρης Μακαλιάς στην ανάρτησή του.

 

Η τρυφερή μανούλα, Αντιγόνη, γράφει με τη σειρά της στο post της: «Έρχεσαι φέτος πρώτη φορά σε επαφή με την άμμο και νιώθεις περίεργη αίσθηση!!!Πας να μπεις στη θάλασσα και τρομάζεις!!!! Και τότε συνειδητοποιώ πόσο μεγάλωσες...έφτασες 2,5 χρονών, ολόκληρο αντράκι....πέρυσι δεν καταλάβαινες πολλά. Από φέτος ήρθε η ώρα να ξανά γευτώ και εγώ μαζί σου πράγματα από την αρχή!!!!! @dimitrismakalias @george_psichramis #fun #moments #family#life #sea».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top