Σία Κοσιώνη: Διπλή χαρά στην οικογένειά της

Η τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε με τον κόσμο

Σία Κοσιώνη

Τη μαμά της δε θα μπορούσε να μην τιμήσει σήμερα η Σία Κοσιώνη καθώς όπως η ίδια τόνισε μέσα σε ανάρτησή της στα social media, είναι μία μητέρα που στέκεται βράχος δίπλα της και της έχει διδάξει πολλά. 

Κοσιώνη - Μπακογιάννης: Η κολλητή της παρουσιάστριας βάπτισε τον γιο της

Η παρουσιάστρια επισήμανε πως στο σπίτι της έχουν διπλή χαρά καθώς η μητέρα της έχει και γενέθλια. Έτσι δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία εκείνη έχει στην αγκαλιά τον γιο της και στη λεζάντα γράφει λόγια αγάπης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί, αγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο, να προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που κάνουν τα πάντα και πάλι τους φαίνονται λίγα! #mothersday #mothers #mymom #hisgrandma #happybirthday #love #forever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

 

«Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί, αγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο, να προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που κάνουν τα πάντα και πάλι τους φαίνονται λίγα!» έγραψε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top