Χριστίνα Μπόμπα: Το μυστικό της για ένα άψογο κορμί!

Τι κάνει η μελαχρινή καλλονή και διατηρείται fit

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες της Χριστίνας Μπόμπα μέσα στην καραντίνα ήταν σίγουρα η γυμναστική! 

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε πόσο χαρούμενη την κάνει η γυμναστική, δείχνοντας μας παράλληλα τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της και αποκαλύπτοντας πόσο συχνά γυμνάζεται.

Σάκης Τανιμανίδης: Τρόμαξε τη Χριστίνα Μπόμπα την ώρα που γυμναζόταν!

«Η γυμναστική είναι μια από τις βασικές συνήθειες που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για να είναι όλη μας η μέρα πιο αποδοτική και εμείς πιο χαρούμενοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι αυτό που ονομάζουμε «μια μικρή νίκη» μέσα στην ημέρα, που μας γεμίζει ενέργεια να πετύχουμε και όλους τους επόμενους στόχους!

Αν δεν την έχεις βάλει ήδη στη ζωή σου, πίεσε τον εαυτό σου να γυμναστεί για έναν μήνα συνεχόμενα (με μια – δυο μέρες διάλειμμα την εβδομάδα ίσως) και θα δεις πως τα οφέλη αυτής της συνήθειας επεκτείνονται σε όλους τους υπόλοιπους τομείς και σε αλλάζουν! Μετά βάζω στοίχημα θα το υιοθετήσεις ως μόνιμη συνήθεια στη ζωή σου! Αν πάλι είσαι από αυτούς που γυμνάζονται συστηματικά, ξέρεις ακριβώς σε τι αναφέρομαι!» έγραψε στην ανάρτησή της στα social media.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η γυμναστική είναι μια από τις βασικές συνήθειες που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για να είναι όλη μας η μέρα πιο αποδοτική και εμείς πιο χαρούμενοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι αυτό που ονομάζουμε «μια μικρή νίκη» μέσα στην ημέρα, που μας γεμίζει ενέργεια να πετύχουμε και όλους τους επόμενους στόχους! Αν δεν την έχεις βάλει ήδη στη ζωή σου, πίεσε τον εαυτό σου να γυμναστεί για έναν μήνα συνεχόμενα (με μια - δυο μέρες διάλειμμα την εβδομάδα ίσως) και θα δεις πως τα οφέλη αυτής της συνήθειας επεκτείνονται σε όλους τους υπόλοιπους τομείς και σε αλλάζουν! Μετά βάζω στοίχημα θα το υιοθετήσεις ως μόνιμη συνήθεια στη ζωή σου! Αν πάλι είσαι από αυτούς που γυμνάζονται συστηματικά, ξέρεις ακριβώς σε τι αναφέρομαι! #stayhealthy #staystrong

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top