Μελέτη: Τι ανυπομονεί να κάνει μόλις επιστρέψουμε στην «κανονικότητα»;

Η φώτο και το μακροσκελές κείμενο - μήνυμα στο Instagram

Το γλυκό που έφτιαξε η Ελεονώρα και ενθουσίασε τον σύζυγό της

Τα περιοριστικά μέτρα απομόνωσης συνεχίζονται και όπως όλοι μας, έτσι και η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι υπακούοντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ενώ σκέφτεται και σχεδιάζει τις όμορφες στιγμές που θα ζήσει ξανά μόλις με το καλό, επιστρέψουμε στην «κανονικότητα».

Ελεονώρα Μελέτη: Δε θα πιστέψετε πόσα και τι είδους κατοικίδια έχει!

Πριν από λίγο μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε μία φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει το χόμπι της, το wind surfing.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Περιμένω πολλά με λαχτάρα μόλις καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω για τα καλά αυτό που όλοι ζούμε τώρα. Ένα από αυτά, είναι η αίσθηση του να έχεις περάσει ώρες μέσα στο νερό, να έχεις ευχαριστηθεί τη φύση κ το άθλημα που αγαπάς, κ βγαίνοντας έξω, το πρώτο πράγμα που ζητάς να είναι ένα μοχίτο μάνγκο κ μια χούφτα πατατάκια... φέτος,όταν επιστρέψουμε στην «κανονικότητα» δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στη φύση κ σε όμορφα απλά πράγματα που μπορεί κανείς να απολαύσει σε αυτή. Στην άσκηση, σε κάποιο χόμπι, την ενασχόληση με κάτι που σε κάνει ευτυχισμένο...Εκεί, μέσα σε όλα αυτά, βρίσκεται κρυμμένη αρκετή από τη μαγεία που κάποιος μπορεί να αναζητά...#naturelover #sea #sun #summer #greece #wind #windsurfing photo credit : @angelosligkas

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

 

«Περιμένω πολλά με λαχτάρα μόλις καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω για τα καλά αυτό που όλοι ζούμε τώρα. Ένα από αυτά, είναι η αίσθηση του να έχεις περάσει ώρες μέσα στο νερό, να έχεις ευχαριστηθεί τη φύση κ το άθλημα που αγαπάς, κ βγαίνοντας έξω, το πρώτο πράγμα που ζητάς να είναι ένα μοχίτο μάνγκο κ μια χούφτα πατατάκια... φέτος, όταν επιστρέψουμε στην «κανονικότητα» δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στη φύση κ σε όμορφα απλά πράγματα που μπορεί κανείς να απολαύσει σε αυτή. Στην άσκηση, σε κάποιο χόμπι, την ενασχόληση με κάτι που σε κάνει ευτυχισμένο...Εκεί, μέσα σε όλα αυτά, βρίσκεται κρυμμένη αρκετή από τη μαγεία που κάποιος μπορεί να αναζητά...#naturelover #sea #sun #summer #greece #wind #windsurfing photo credit : @angelosligkas», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα στέλνοντας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας για τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top