Μαντώ Γαστεράτου: Αυτός είναι ο λόγος που θέλει να «παγώσει» ο χρόνος!

Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της

Η Μαντώ Γαστεράτου μπορεί να στεναχωριέται που εξαιτίας του κορωνοϊού δεν μπορεί να δει τους γονείς της, αλλά την παρηγορεί το γεγονός ότι είναι 24 ώρες το 24ωρο μαζί με τον γιο της.

Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε το μοντέρνο υπνοδωμάτιό της!

Αυτές τις ημέρες που μένει στο σπίτι συνειδητοποίησε ορισμένα πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες ίσως να μην το είχε κάνει.

Η παρουσιάστρια – ραδιοφωνική παραγωγός θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Μένοντας σπίτι συνειδητοποίησα πόσο νόημα έχει το κάθε δευτερόλεπτο που περνά! Δεν μπορώ να παγώσω τον χρόνο δυστυχώς σε αυτά τα δευτερόλεπτα ευτυχίας, καθώς κρατάω τον γιο μου στην αγκαλιά μου και τον μυρίζω, τον φιλάω και αισθάνομαι την ζεστασιά που έχει το κορμάκι του. Μπορώ όμως να παγώσω μια στιγμή από αυτές στον χρόνο με αυτή τη φωτογραφία... Όλο το νόημα της λήψης των φωτογραφιών είναι να μην χρειάζεται να εξηγείτε τα πράγματα με λέξεις! Χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους όσοι και όσο μπορείτε αυτές τις ημέρες, ο χρόνος μαζί τους είναι πολύτιμος», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μένοντας σπίτι συνειδητοποίησα πόσο νόημα έχει το κάθε δευτερόλεπτο που περνά! Δεν μπορώ να παγώσω τον χρόνο δυστυχώς σε αυτά τα δευτερόλεπτα ευτυχίας, καθώς κρατάω τον γιο μου στην αγκαλιά μου και τον μυρίζω, τον φιλάω και αισθάνομαι την ζεστασιά που έχει το κορμάκι του. Μπορώ όμως να παγώσω μια στιγμή από αυτές στον χρόνο με αυτή τη φωτογραφία... Όλο το νόημα της λήψης των φωτογραφιών είναι να μην χρειάζεται να εξηγείτε τα πράγματα με λέξεις! Χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους όσοι και όσο μπορείτε αυτές τις ημέρες, ο χρόνος μαζί τους είναι πολύτιμος ❤#GalaxyS20 #withGalaxy #DoWhatYouCant #CaptureMoments #VividColors @SamsungGreece #sponsored

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top