«Μένει Σπίτι»: Η «ταινία μικρού μήκους» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Χρησιμοποίησε το σκηνοθετικό του ταλέντο κι έστειλε το δικό του μήνυμα

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Ο δημοφιλής και επιτυχημένος Χριστόφορος Παπακαλιάτης «Μένει Σπίτι», όπως πρέπει να κάνουμε όλοι μας, και παρουσιάζει την καθημερινότητά του με ένα μίνι βίντεο. 

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η βραδινή έξοδος στο Χόλυγουντ!

Θα μπορούσε να γίνει ταινία μικρού μήκους… και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για μια σειρά από συνεχή instastories. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μένουμε σπίτι και δεν ρισκάρουμε. Δεν είναι μέτρο πανικού, είναι μέτρο σοφίας. Σοφία είναι η δυνατότητα να συνδυάζετε μια κεκτημένη γνώση, με την εμπειρία και την έμφυτη κατανόηση. Ας ακολουθήσουμε λοιπόν αυτό που μας ζητάνε οι ειδικοί (όσοι τουλάχιστον μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα πρακτικά) και θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε όσους πραγματικά κινδυνεύουν. Είναι μικρό το τίμημα μπροστά σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να μην εξαπλωθεί κι άλλο αυτός ο ιός. Προέχει η υγεία όλων μας. Χωρίς την υγεία μας και χωρίς τους ανθρώπους μας,δεν έχουμε τίποτα. Let’s protect each other by staying home. It’s the only way to prevent the spread of this virus. The only way to protect the elderly and vulnerable groups. Let’s follow the governments instructions and use our common sense in this unorthodox situation. #stayhome #μένουμε_σπιτι #itsnottheendoftheworld #ifyoucan #stayin #becreative #bepositive #soonitwillallbeover #useyourcommonsense💯

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis) on

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης λοιπόν ακούει τις ειδήσεις και μένει σπίτι. Προσπαθεί να γεμίσει τη μέρα του. Διαβάζει ένα βιβλίο, ασχολείται με το διαδίκτυο, πηγαίνει για τρέξιμο μόνος του στη φύση, κάνει ντουζ, σφουγγαρίζει, πλένει πιάτα, βγάζει μέχρι και ξαπλώστρα στην αυλή του για να πάρει βιταμίνη D και να γευτεί τον ήλιο. 

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ήρθε στην Ελλάδα για τα Χριστούγεννα

Με απλούς τρόπους δείχνει ότι η καθημερινότητα μας έχει περιοριστεί σε μια στάνταρ ρουτίνα. Πολλούς από μας μπορεί να μας έχει κουράσει…αυτός ο περιορισμός. Ωστόσο, το μήνυμα και ο σκοπός είναι πιο δυνατός. Με το σήμα της καμπάνιας του υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι» καταλήγει το φινάλε του ηθοποιού και σκηνοθέτη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top