Ξανά στα δικαστήρια για το παιδί Κοκκίνου - Βασιλειάδης

Επιμέλεια και περιουσιακά καθυστερούν το διαζύγιο

Ξανά στα δικαστήρια για το παιδί Κοκκίνου - Βασιλειάδης

Για ακόμα μία φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, καθώς ο επιχειρηματίας δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αναλάβει εκείνος την επιμέλεια του γιού τους. Παράλληλα, εκκρεμεί το μοίρασμα της περιουσίας.

Για πρώτη φορά, Έλλη και Παναγιώτης συναντήθηκαν δικαστικά για τον μικρό Αλέξανδρο πριν από περίπου ένα χρόνο (21 Μαΐου 2010), με το δικαστήριο να δίνει την επιμέλεια στην τραγουδίστρια και να ορίζει πότε ο επιχειρηματία θα βλέπει τον γιό τους. Λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο, το πάλαι ποτέ ζευγάρι βρέθηκε ξανά στην Ευελπίδων για τα ίδια θέματα.

Πριν από λίγους μήνες, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν εκατέρωθεν μηνύσεις, μετά την απόφαση του Παναγιώτη Βασιλειάδη να πάρει τον Αλέξανδρο σε μέρα και ώρα που δεν ορίζεται από την σχετική δικαστική απόφαση και, μάλιστα, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Έλλης με τον Βασίλη Καρρά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Κι ενώ όλοι ανέμεναν πως θα βρεθεί μια συναινετική λύση, ο επιχειρηματίας κινήθηκε νομικά και οι δύο πλευρές θα βρεθούν και τρίτη φορά στα δικαστήρια! Στο μεταξύ, βλέπει τον Αλέξανδρο τις δύο ημέρες την εβδομάδα που έχει ορίσει το δικαστήριο και τον παίρνει τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι του, όπου διατηρεί το παιδικό δωμάτιο και τα παιχνίδια του μικρού.

«Το διαζύγιο θα αργήσει να βγει γιατί εκκρεμούν τα περιουσιακά», λέει στο περιοδικό «People» πηγή από το περιβάλλον του Παναγιώτη Βασιλειάδη, επιβεβαιώνοντας πως οι πρώην σύζυγοι έχουν μόνο τυπικές σχέσεις.

Παρά την σκληρή τους κόντρα, Έλλη και Παναγιώτης φροντίζουν να μην επιβαρύνουν την ψυχολογία του γιού τους. «Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ έξυπνο αγοράκι που αντιλαμβάνεται τα πάντα. Γι’ αυτό και οι γονείς του προσπαθούν να του δίνουν το συναίσθημα της ασφάλειας και της ισορροπίας», αναφέρει η ίδια πηγή στο περιοδικό.

Η διαμάχη των δύο πλευρών δεν αναμένεται να έχει σύντομα δικαστικό τέλος: είναι ενδεικτικό άλλωστε πως ο γάμος τους δεν έχει λυθεί και επίσημα παρά το ότι το ζευγάρι έχει συμπληρώσει ένα χρόνο χωρισμού (από τον Απρίλιο του 2010). Εκτός από την επιμέλεια του παιδιού, υπάρχουν και οικονομικές εκκρεμότητες, κάτι που θα καθυστερήσει την έκδοση του διαζυγίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top