Ε. Ασημακοπούλου: Φοβόμαστε για την οικογένεια του Μπρούνο στην Ιταλία

Η ηθοποιός εξέφρασε την ανησυχία της

Προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας, όλοι μας πρέπει ν’ ακολουθούμε τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και να «μείνουμε σπίτι». Το ίδιο κάνουν -αποτελώντας και πρότυπα προς μίμηση- πολλοί celebrities της ελληνικής showbiz. 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είχε δέκατα και έκανε το τεστ για κορωνοϊό

Ανάμεσά τους και η Έλενα Ασημακόπουλου και ο σύζυγός της, Μπρούνο Τσιρίλο. Η ηθοποιός με μία ανάρτησή της στο Instagram, εξέφρασε όλες τις ανησυχίες που έχει στη δύσκολη αυτή  περίοδο που διανύουμε.

Το μήνυμα συμπαράστασης της Ζενεβιέβ στις μαμάδες που μένουν σπίτι

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έχει και τα καλά του το μέσα..... Αν δεν είχαμε και τον κωρονοϊό θα ήταν σίγουρα όλα πολύ καλύτερα.... Παιδιά μείνετε μέσα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα.... Είναι τρομερά απογοητεύτηκες οι εικόνες που βλέπουμε στα μέσα να δείχνουν τον κόσμο να κάνει τις βόλτες του στις παραλίες.... Προφανώς και δεν έχουν καταλάβει την επικινδυνότητα του ιού.... Τηλεόραση δεν έχουν όμως στο σπίτι τους να δουν τι συμβαίνει στο κόσμο;;; Εμεις ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τον φόβο μην χτυπήσει το τηλέφωνο και είναι κάποιος από την οικογένεια του Bruno που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον κωρονοϊό.... Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει στη Ιταλία και χαλαρώστε λίγο.... Μην φτάσουμε να ζούμε και εμείς αυτές τις δύσκολες στιγμές.... 🇮🇹🇬🇷 #menoumespiti

A post shared by 𝐸𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒜𝓈𝒾𝓂𝒶𝓀𝑜𝓅𝑜𝓊𝓁𝑜𝓊 (@elena_asimakopoulou) on

 

«Έχει και τα καλά του το μέσα..... Αν δεν είχαμε και τον κορωνοϊό θα ήταν σίγουρα όλα πολύ καλύτερα.... Παιδιά μείνετε μέσα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα.... Είναι τρομερά απογοητεύτηκες οι εικόνες που βλέπουμε στα μέσα να δείχνουν τον κόσμο να κάνει τις βόλτες του στις παραλίες.... Προφανώς και δεν έχουν καταλάβει την επικινδυνότητα του ιού.... Τηλεόραση δεν έχουν όμως στο σπίτι τους να δουν τι συμβαίνει στο κόσμο;;; Εμείς ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τον φόβο μην χτυπήσει το τηλέφωνο και είναι κάποιος από την οικογένεια του Μπρούνο που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον κορωνοϊό.... Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει στη Ιταλία και χαλαρώστε λίγο.... Μη φτάσουμε να ζούμε και εμείς αυτές τις δύσκολες στιγμές....» έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπρούνο Τισρίλο κατάγεται από την Ιταλία, η οποία έχει πληγεί από τον κορωνοϊό, περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και έτσι, είναι φυσιολογική η ανησυχία του παλαίμαχου Ιταλού ποδοσφαιριστή για την οικογένειά του.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top