Chiara Ferragni: Σε καραντίνα - Συγκέντρωσε υπέρογκο ποσό για τον κορωνoϊό!

Αυτή είναι η πιο πετυχημένη crowdfunding καμπάνια ever στην Ευρώπη!

Μετά τους 631 νεκρούς και τα 10.149 θετικά κρούσματα κορωνοϊού, ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε πως ολόκληρη η χώρα της Ιταλίας πρέπει να μπει σε καραντίνα.

Ανάμεσα στο πλήθος, και μία από τις διασημότερες fashion bloggers παγκοσμίως. Ο λόγος για την Chiara Ferragni, η οποία μαζί με την οικογένειά της ακολουθεί πιστά της οδηγίες των ιταλικών Αρχών.

Ο Giorgio Armani δίνει χρήματα σε νοσοκομεία της Ιταλίας για τον κορωνοϊό

 «Έχουμε πάρει κάποιες νέες αποφάσεις. Δεν υπάρχει χρόνος. Οι αριθμοί μας λένε πως έχουμε μία σημαντική αύξηση μολύνσεων. Το μέτρο που αναμένεται να υπογράψω μπορούμε να το συνοψίσουμε ως μέτρο ‘’μένω σπίτι μου’’. Δε θα υπάρχει πια κόκκινη περιοχή, αλλά μία προστατευόμενη Ιταλία. Είναι η στιγμή της ευθύνης, θα πρέπει να αποφεύγονται οι μετακινήσεις πολιτών σε όλη την χώρα, εκτός αν υπάρχουν λόγοι υγείας, επαγγελματικές ανάγκες που πρέπει να αποδεικνύονται και άλλες έκτακτες ανάγκες» είπε Ιταλός πρωθυπουργός και η influencer –μοντέλο μαζί με τον επίσης διάσημο σύζυγό της, αποφάσισαν να παραμείνουν στο σπίτι τους.

«Σαρώνει» ο κορωνοϊος στην Ιταλία: Στους 631 οι νεκροί- 10.149 τα κρούσματα

Φυσικά, αυτή τους την απόφαση, η Chiara, μοιράστηκε και με τους εκατομμύρια followers της στο Ιnstagram, δίνοντας το καλό παράδειγμα. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε καραντίνα, η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Fedez, δεν κάθισαν με τα χέρια «σταυρωμένα».

Αρχικά, το ζευγάρι, μέσω προσωπικής δωρεάς 100.000 ευρώ, βοήθησε το ταμείο για την δημιουργία νέων σε νοσοκομεία του Μιλάνου.

«Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση μεταξύ των ανθρώπων στην Ιταλία και της τρέχουσας κρίσης του κορωνοϊού, η οποία επηρεάζει όλους μας», δήλωσε το ζευγάρι.

 

 

Από το https://www.gofundme.com/f/coronavirus-terapia-intensiva, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον επικεφαλής του καρδιαγγειακού και γενικού τμήματος εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Milanese, μπορεί κανείς να δωρίσει ένα ποσό, ξεκινώντας από τα 5 ευρώ.

Σύμφωνα με το WWD, η προώθηση του έργου αυτού από το διάσημο ζευγάρι, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν μέσα σε 24 ώρες 3.336.300 ευρώ! Ποδοσφαιριστές, μοντέλα, ηθοποιοί, καλλιτέχνες καλούν από χθες το κοινό να κάνει swipe up και να δωρίσει χρήματα για την καταπολέμηση του Covid –19.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top