Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η σχέση της με τον Βασάλο και το ελάττωμα της Γερμανού

Η δημοσιογράφος ετοιμάζει ταπεράκια στον σύντροφό της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι είναι τρία χρόνια μαζί και μάλιστα ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Στη δημοσιογράφο αρέσει να φροντίζει τον σύντροφό της γι’ αυτό και κάθε πρωί ετοιμάζει ταπεράκια για εκείνον αλλά και την ίδια.

Μάλιστα, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη πως μία γυναίκα δε χάνει τη θηλυκότητα της αν είναι νοικοκυρά, αντιθέτως είναι σέξι.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε «αντίο» στα ξανθά μαλλιά!

Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο φαίνεται πως της άλλαξε και τρόπο σκέψης, αφού όπως δήλωσε: «παλαιότερα έλεγα πως πρέπει να παντρευτώ πρώτα για να κάνω παιδί, αλλά τώρα όχι».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος: Χριστουγεννιάτικα φιλιά στην Ινδία


Το ελάττωμα της Ναταλία Γερμανού και το επόμενο τηλεοπτικό βήμα

Εκτός από την προσωπική της ζωή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε και για τα επαγγελματικά της. Αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και ποιο θεωρεί ότι είναι ελάττωμα της παρουσιάστριας. «Η Ναταλία Γερμανού είναι στρατιώτης. Το ελάττωμά της είναι πως είναι πολύ ανεκτική και δίνει ευκαιρίες».

Κλείνοντας, είπε και για τα όνειρα που κάνει σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μιας και θα της άρεσε να κάνει κάτι στην τηλεόραση που να έχει σχέση με ταξίδια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top