Κορομηλά:Το συγκινητικό post για δυο ανθρώπους που έχουν «φύγει» από τη ζωή

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα τους ξεχάσω ποτέ»

Η Ρούλα Κορομηλά είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά πυκνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για δύο ανθρώπους που έχουν «φύγει» από τη ζωή.

Έλληνας δημοσιογράφος δηλώνει: «Η Ρούλα Κορομηλά έχει μία πίκρα μέσα της!»

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εποχή που έκανε το «Bravo» και τη βλέπουμε δίπλα στον Νίκο Σεργιανόπουλο, ενώ σε ζωντανή σύνδεση είναι ο Αλέκος Αλεξανδράκης.

Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: «Η Ρούλα Κορομηλά με έβλεπε σαν... μύγα!»

«Δύο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα τους ξεχάσω ποτε. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξαν για εμένα δύο εξαιρετικοί καλεσμένοι που με κέρδισαν με την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους. Στον Αλέκο Αλεξανδράκη έτρεμα από δέος καθώς βρισκόμουνα απέναντι από ένα ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου που όμως σε σκλάβωνε με τη σεμνότητα και την καλοσύνη του. Με τον Νίκο Σεργιανοπουλο μια απίστευτη χημεία, από αυτή που με τον άλλον μιλάς και μόνο με τα μάτια, με έκανε να απολαμβάνω να τον έχω πλάι μου ως συμπαρουσιαστή. Μου λείπετε. Μας λείπετε», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δυο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα τους ξεχάσω ποτε. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης κ ο Νικος Σεργιανόπουλος υπήρξαν για εμένα δυο εξαιρετικοί καλεσμένοι που με κέρδισαν με την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους. Στον Αλέκο Αλεξανδράκη έτρεμα απο δέος καθώς βρισκόμουνα απέναντι απο ένα ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου που όμως σε σκλάβωνε με τη σεμνότητα και την καλοσύνη του. Με τον Νίκο Σεργιανοπουλο μια απίστευτη χημεία, από αυτή που με τον άλλον μιλάς και μόνο με τα μάτια, με έκανε να απολαμβάνω να τον έχω πλάι μου ως συμπαρουσιαστή. Μου λείπετε. Μας λείπετε.

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top