Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τρυφερό μήνυμα για τον Θέμη Σοφό!

Κλείνουν 10 χρόνια μαζί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κλείνουν 10 χρόνια μαζί. 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία υπέροχα παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη-Εφραίμ.

«10 χρόνια μαζί… Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή… Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το για πάντα μαζί είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς! #myman #myfamily #tenyearsanniversary», έγραψε η όμορφη παρουσιάστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 χρόνια μαζί... Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή ... Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το για πάντα μαζί είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς! ❤️ #myman #myfamily #tenyearsanniversary

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top