Τσιμιτσέλης:Η συγκατοίκηση με τη Γερονικολού & το ενδεχόμενο ενός 2ου γάμου

Ποια είναι η σχέση της συντρόφου του με την κόρη του;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: H τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με τη Γερονικολού

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» και μίλησε για τη σχέση του με τη συνάδελφό του, αλλά και για το αν σκέπτεται να παντρευτεί ξανά.

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης / φωτογραφία NDP

«Δύσκολα θα παντρευόμουν ξανά. Δεν ήμουν υπέρ του γάμου ποτέ, η συμβίωση είναι γάμος. Ο γάμος έχει καταλήξει να είναι ένα μεγαλύτερο εμπόδιο προς το διαζύγιο. Είναι δύσκολες οι σχέσεις. Μπορείς να το προσπαθήσεις να είσαι με έναν άνθρωπο χωρίς να είσαι παντρεμένος. Έχω την εντύπωση πως ο γάμος συνδέεται πολύ και με ένα παιδί, παρά με μια συμβίωση πιο πολύ και για τους γραφειοκρατικούς λόγους κλπ», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Βάσω Λασκαράκη: Η απάντησή της για τον Τσιμιτσέλη και τη Γερονικολού!

Στη συνέχεια, ανέφερε πως διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, ενώ μίλησε και για τη σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με την κόρη του, Εύα, αλλά και για τον λόγο που άργησε να συγκατοικήσει με την αγαπημένη του.

«Η συγκατοίκηση πήρε χρόνο λόγω του παιδιού. Ήθελα η γνωριμία τους να έρθει μετά από καιρό. Δεν ήθελα να πάει κατευθείαν το πράγμα γιατί είχα και την φοβία της αντίδρασης», είπε και πρόσθεσε: «Το παιδί τότε ήταν 4. Τα παιδιά είναι πολύ πιο έξυπνα από ότι νομίζουμε πως είναι και έχουν απίστευτη μνήμη. Το έφερα σιγά σιγά. Δηλαδή μέσα από κοινή παρέα. Για να μπορέσουμε να μείνουμε οι τρεις μας μόνοι πήρε καιρό. Την συμπάθησε πολύ. Δόξα τω Θεώ είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Το αντίθετο θα ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top